Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

В Академії проводяться онлайн курси, марафони, челенжі, майстер класи з малювання, живопису, народного декоративного мистецтва, ліпки для дітей та дорослих. З будь-якої точки світу, в комфортному для вас місці, в затишній обстановці, наповненою творчою та доброзичливою атмосферою, під керівництвом досвідчених художників-викладачів, народних майстрів ви доторкнетеся до світу образотворчого мистецтва та зможете розкрити свій творчий потенціал.

Яскраві фарби, пензлі та полотно допоможуть Вам відволіктися від проблем і турбот, вдихнуть у вас нову енергію і зроблять ваше життя яскравим і цікавим.

Наші спеціалізовані курси малювання та ліпки для дорослих та дітей будуть корисні не тільки тим, у кого вже є досвід самостійної творчості, а й тим, хто хоче почати своє навчання з самих основ. Є курси для підвищення кваліфікації професійних художників. Програма навчання включає в себе всі послідовні етапи мистецької освіти і заснована на індивідуальному підході до кожного учня.


Програми викладання

Кожен курс чи то майстер клас створений методично. Це відео уроки в записі - тому доєднуватися можна в зручний час.


Вартість навчання

В Академії великий асортимент від безкоштовних майстер класів до курсів за кошти, кожен коштовний проукт має три тарифи з різними умовами підключення.
Для корпоративних замовників маємо спеціальні пропозиції що до ціноутворення. Для корпоративних підключень звертатися особисто за адресою: [email protected]


Вікові групи

Дошкільна (0 - 6 років)

Початкова школа (6 - 10 років)

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Додаткові умови:

Формат навчання

Дистанційне навчання

Майстер-класи

Методики/програми

Казко-терапія

Арт-терапія

Крок за кроком

Мови

Українська

Англійська

Російська

Творчість

Рукоділля

Інші сервіси

онлайн уроки з малювання


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

Онлайн

+380670000000

https://openartacademy.com/

https://www.facebook.com/oartacademy

Написати повідомлення

Події