Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

The Champion Academy - кіберспортивна школа, яка створена з метою навчання і подальшого просування гравців, які мріють потрапити на PRO-сцену. Пропонуємо пройти по шляху від аматора до професіонала разом з нашою командою досвідчених тренерів і психологів.

Допомагаємо розкрити потенціал кожному, хто прагне реалізувати себе у кіберспорті, надаючи підтримку та можливості для всебічного розвитку.

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ THE CHAMPION?

Наші переваги

Перша в Україні кіберспортивна академія
У такій швидко зростаючої індустрії, як кіберспорт, дуже важливо зайняти лідируючі позиції. Для цього потрібно отримувати найактуальнішу інформацію та ефективні методики тренувань в найшвидшому темпі. Академія - це місце, де можна отримати нову інформацію по дисциплінах і тренуватися на найсучасніших ігрових комп'ютерах. На даний момент академія працює онлайн форматі по Україні і всьому світі, відкритий набір в різновікові і різнорівневі групи.

Унікальна програма
Щоб не заплутатися у величезній кількості інформації дуже важливо структурувати своє навчання. Команда The Champion розробила чітку систему навчання, програма тренувань ділиться під початковий, середній і високий рівні гри, прописана на кожне заняття і адаптується тренером під будь-якого учня. Обговорення кожної теми закріплюється вправами, переглядом ігор професійних гравців або розбором помилок самих гравців і звичайно ж практикою з коментарями тренера під час реальної гри. Програма на 80% складається з практики і 20% теорії, включає в себе ігрову складову, тренінги з психології, участь у внутрішніх, великих онлайн турнірах.

Професійні тренера
Команда тренерів The Champion Academy - це досвідчені кіберспортсмени, кожен з яких досяг високої майстерності в своїй дисципліні і пройшов вступний курс вікової психології, педагогіки і риторики, коучингу, для того щоб мати можливість доносити інформацію в максимально ефективної і зрозумілій формі для кожного нашого учня. Проходячи навчання під наставництвом тренера, можна позбавити себе від безлічі помилок, почати займатися навчанням, а не просто грати заради задоволення і тим самим в значній мірі прискорити процес досягнення високих результатів.

Участь у турнірах
Всі отримані знання на тренуваннях в The Champion Academy, практично відразу ж застосовуються на практиці, практиці участі в регулярних турнірах, як внутрішньогрупових, локальних онлайн турнірах, так і в більш масштабних регіональних або навіть національних.

Сьогодні - це захоплення, а завтра - це вже перспективна прибуткова професія!

Поширити у соц. мережах: