Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

Наша компанія була заснована в 2000 році і основні напрямки нашої роботи: навчання та працевлаштування. Якщо ви зрозуміли, що Вашої освіти недостатньо для отримання бажаної професії, або вам необхідно в найкоротші терміни опанувати актуальними знаннями і навичками - наші курси професійної підготовки саме те, що Вам потрібно.

Фахівці нашого навчального центру допоможуть Вам освоїти нову, затребувану професію, і як результат, придбати фінансову стабільність і мати впевненість у завтрашньому дні.

Курси в Навчальному центрі «Індустрія краси» - це професійне навчання за доступною ціною в зручний для Вас час. Багаторічний досвід навчання студентів дає можливість нашому центру постійно впроваджувати нові якісні програми навчання, коригувати їх з урахуванням нових тенденцій в індустрії краси.

Наші програми - це збалансований курс з теорії та практиці, де значна увага приділяється безпосередньо практичних занять, які засновані на необхідних і дуже важливих теоретичних знаннях по кожному з напрямків. По закінченню навчання Ви отримаєте свідоцтво навчального центру, як підтвердження Ваших навичок майстра індустрії краси! Викладачі Навчального центру «Індустрія краси» прагнуть до того, щоб наші учні отримали максимум від відвідування курсів і саме тому 87% наших учнів з успіхом працюють в сфері краси не тільки в Україні, а й за кордоном. Бажаючим допомагаємо працевлаштуватися в салони, перукарні, фітнес - центри, косметологічні та масажні кабінети нашого міста. Ми не тільки навчаємо, а й допомагаємо зробити перші кроки і домогтися успіху. Звернувшись до нас, Ви зробили правильний вибір.

Навчальний центр «Індустрія краси» - готує фахівців в області салонного бізнесу і включає наступні напрямки:

курси масажу
курси Візаж
курси косметології
курси Депиляции (воскова і шугарінг)
курси перманентного макіяжу (татуажу)
курси Мікроблейдінг
курси Художньої татуювання
курси перукарського мистецтва
курси Барбера
курси Нарощування вій
курси Ламінування вій
курси Ламімейкер
курси Лешмейкер
курси Бровіст
курси нігтьового сервісу
курси Нарощування нігтів
курси манікюру - педикюру.

Поширити у соц. мережах: