Osvitanova.com.ua

Лекції з цієї добірки стануть у пригоді всім, хто цікавиться психологією і прагне краще розбиратися в тому, як влаштований людський мозок та як підтримувати своє ментальне здоров’я навіть під час повномасштабної війни. Усі лекції проводилися в межах Марафону креативної практики. Це ініціатива платформи CASES: щотижня — з 4 квітня 2022 року і до перемоги — вони публікують лекції, майстер-класи та корисні кейси для фахівців креативних індустрій. Усі матеріали доступні безплатно, натомість CASES просять глядачів підтримати фонд «Повернись Живим».

1. Правила ментальної безпеки під час війни 

Станіслава Орловська, психологиня та експертка з внутрішніх комунікацій, розповідає, що відбувається з нашою психікою під час війни та як боротися з провиною вцілілого, безсиллям і панічними атаками. Окрім цього, фахівчиня ділиться порадами, як відчувати ментальну безпеку навіть попри стресові обставини.

2. Резилієнс як здатність відновлюватися під час життєвих криз

Антон Єрмолаєв, сертифікований лікар-психолог і співзасновник психологічної агенції Псікультура, розповідає, як навчитися гнучко реагувати на проблеми, швидко відновлюватися після стресу та розвивати у собі стійкість до кризових ситуацій. 

3. Синдром самозванця, або Чому так важко визначити свої сильні сторони 

Ганна Різніченко, психотерапевтка й спеціалістка з профорієнтації дорослих і дітей, присвячує свою лекцію синдрому самозванця та пояснює, чому нам так важко визначити власні сильні сторони.

4. Підтримка ментального здоров’я в умовах війни

Євген Шагов, кандидат медичних наук, радник РНБО України з питань превентивної медицини та керівник Програми Підтримки Здоров’я і Gama Consulting, розповів, як запобігати негативним наслідкам стресу та дбати про своє ментальне здоров’я у складні часи.

5. Що варто знати, перш ніж почати нове життя з понеділка

Олена Доскач, маркетинг-стратегиня та засновниця агенції Sanctorika, ділиться порадами, як правильно ухвалювати важливі рішення в житті, а також розповідає, чому в досягненні цілей життєва стратегія людини та її стосунки зі світом є важливішими за будь-які навички.

6. Уроки самопізнання та самоаналізу 

Настасія Неонова (Штефуник), психологиня й кандидатка в психотерапевти, розповідає, які існують методи самопізнання, з яких кроків складається цей процес, а також радить ефективні завдання, що допоможуть провести саморефлексію та вийти на діалог із внутрішнім «я».

7. Як підтримати себе у складні часи

Анастасія Злобенець, лідерка напряму Talent Management в Infopulse Ukraine, розповідає, як впоратися зі стресом і тривожністю у складні часи, та ділиться вправами, що допоможуть заспокоїтися, стабілізувати психологічний стан і налаштуватися на продуктивну роботу.

8. Ким би ви не були, будьте собою

Ірина Плешакова, психологиня, сертифікована фахівчиня з профорієнтації та експертка ГС «Освіторія», розповідає, як визначити свої слабкі та сильні сторони і за допомогою цього знайти професію до душі, які навички потрібні сьогодні для розвитку успішної кар’єри та як підтримувати екологічні відносини з власним «я».

{{read_more|Читайте також| 5803, 5915}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: