Osvitanova.com.ua

Мама хлопчика – його перше кохання. Але якщо ми хочемо виростити справжнього чоловіка і щасливу людину, треба не тільки про любов до нього говорити, але й виховувати мужність. Тож матусі  хлопців, ось 10 речей, які їм потрібно почути від мами. А тут дивіться, що потрібно чути дівчатам від мами.

1. Ти – сильний

Чи знає ваш син, що таке справжня сила? Це не про приховування емоцій і не про поведінку крутого хлопця. Коли ми нагадуємо йому що він сильний, ми тренуємо його м'яз, який допоможе справлятися з важкими ситуаціями і стати душевно стійкою дорослою людиною.

2. Ти – сміливий

Коли ми бачимо, як наші хлопці роблять щось, що вимагає сміливості, необхідно це підкреслювати. І коли наступного разу йому треба бути проявити неабияку мужність – він згадає мамині слова.

3. Ти – розумний

Пам'ятаєте ефект Пігмаліона? Бачите, що мозок дитини працює? Обов'язково зазначайте, що вам подобається, як він розв'язував проблему і яке розумне рішення знайшов. 

3. Ти – добрий

Доброта – це прекрасне поєднання доброзичливості та великодушності. Завжди натякайте на те, що він теж ладний змінити світ – через добрі вчинки

5. Ти – гарний

Якщо ви думаєте, що бути гарною важливо лише дівчатам, то ви помиляєтесь. Хлопцям це теж важливо. І йому вкрай важливо це почути від мами.

{{read_more|Читайте також| 5575, 5592}}

6. Ти – дивовижний

Світ буде говорити йому, що він звичайний. Але прийде час, коли він задумається про те, що він такий як усі, а хотів би бути особливим. Зауважуйте всі його успіхи й вміння, просіть, щоб і вас навчив

7. Ти будеш чудовим чоловіком одного дня

Хто як не мама пояснить хлопцю, чого чекають жінки від чоловіка. Починайте змалечку мимохідь готувати його до сімейного життя. І власним прикладом, і підкреслюючи його риси характеру та  справи, які йому вдаються.

8. Ти будеш чудовим батьком одного дня

Через батьківські цінності гартується дитина. Від вас залежить, чи зможе ваш син завжди ставити сім'ю на перше місце і знаходити баланс між дітьми і жінкою і своєю кар'єрою. Діліться вже зараз своїм баченням чудового батька. 

9. Я завжди поруч

Мамі важко, коли дитина дорослішає і вже не хоче зайвий раз цілуватися і обійматися. Та все одно треба нагадувати про вашу безумовну любов, і коли йому буде непереливки, хай перша людина, до якої він звернеться, будете ви, його мама. 

10. Я завжди любитиму тебе

Мами знають, що хлопчикам подобається перевіряти межі й деколи це приводить до проблем. Нагадуйте про пункт 3 і про те, що треба думати про наслідки. Але щоб він не накоїв, ви завжди його пробачите, він ніколи не втратить вашу любов. 

Переклад з англійської: http://www.imom.com/10-things-boys-want-to-hear-from-their-moms

{{read_more|Читайте також| 5581, 5574}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: