Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Клуб/гурток

Аеро-Спарта співтовариство людей закоханих в небо, захоплених авіацією.

"Авіаційний загін Аеро-Спарта", це є навчальний підрозділ в складі Аероклубу "ВІДКРИТЕ НЕБО" курсанти якого проходять повний цикл становлення майбутнього авіаційного фахівця.
Досвідчені викладачі - інструктори проводять заняття з особовим складом з теоритичної підготовки, логічним завершенням якої є тренажерна підготовка на авіаційних тренажерах "Аеропракт-А22"; "Л-39"; "Су-17"; "Су-25"; "Су-27"; "Міг-21"; "Міг-29".

Завершальним етапом навчання є аеродромна практика, на якій проводяться практичні заняття з авіаційною технікою і польоти на літаках "Аеропракт- А22", "Ai-10", "Zodiac", в залежності від року навчання і місця проведення аеродромної практики.
Особовий склад постійно удосконалює свої навички отримані в процесі навчання беручи участь в змаганнях на проектах вертуальних польотів на авіаційних симуляторах: "DCS World"; Microsoft Flight Simulator; Lock On; "Іл-2_штурмовік" та інші.

Своє дозвілля ми проводимо організовуючи тематичні зустрічі з відомими людьми з авіації і космонавтики. Відвідуємо музеї, виставки, фестивалі з Авіаційної тематики. Проходимо практику по виживанню пілота в умовах автономного існування, збори-тренінги в польових таборах, здійснюємо марш-кидки по маршрутам пов'язаним з історичними подіями, піші походи, вело-турне, тренінги на морі, сплави по річках.
Літаємо на літаках, планерах, паропланах, дельтопланах.
Насичене подіями життя "Авіаційного загону Аеро-Спарта" відображено в авторських програмах "Аеро-Спарта - медіа". Телеканал. Радіостанція. Газета.
При зарахуванні в авіаційні навчальні заклади наші вихованці мають переваги в конкурсному відборі.

Приєднуйтесь до нашого племені ідейних Авіаторів!

Поширити у соц. мережах: