Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Клуб/гурток

Аеро-Спарта співтовариство людей закоханих в небо, захоплених авіацією.

"Авіаційний загін Аеро-Спарта", це є навчальний підрозділ в складі Аероклубу "ВІДКРИТЕ НЕБО" курсанти якого проходять повний цикл становлення майбутнього авіаційного фахівця.
Досвідчені викладачі - інструктори проводять заняття з особовим складом з теоритичної підготовки, логічним завершенням якої є тренажерна підготовка на авіаційних тренажерах "Аеропракт-А22"; "Л-39"; "Су-17"; "Су-25"; "Су-27"; "Міг-21"; "Міг-29".

Завершальним етапом навчання є аеродромна практика, на якій проводяться практичні заняття з авіаційною технікою і польоти на літаках "Аеропракт- А22", "Ai-10", "Zodiac", в залежності від року навчання і місця проведення аеродромної практики.
Особовий склад постійно удосконалює свої навички отримані в процесі навчання беручи участь в змаганнях на проектах вертуальних польотів на авіаційних симуляторах: "DCS World"; Microsoft Flight Simulator; Lock On; "Іл-2_штурмовік" та інші.

Своє дозвілля ми проводимо організовуючи тематичні зустрічі з відомими людьми з авіації і космонавтики. Відвідуємо музеї, виставки, фестивалі з Авіаційної тематики. Проходимо практику по виживанню пілота в умовах автономного існування, збори-тренінги в польових таборах, здійснюємо марш-кидки по маршрутам пов'язаним з історичними подіями, піші походи, вело-турне, тренінги на морі, сплави по річках.
Літаємо на літаках, планерах, паропланах, дельтопланах.
Насичене подіями життя "Авіаційного загону Аеро-Спарта" відображено в авторських програмах "Аеро-Спарта - медіа". Телеканал. Радіостанція. Газета.
При зарахуванні в авіаційні навчальні заклади наші вихованці мають переваги в конкурсному відборі.

Приєднуйтесь до нашого племені ідейних Авіаторів!


Програми викладання

Основи предметів: -
конструкція літака;
аеродинаміка;
літаководіння;
силова установка;
метеорологія;
рятувальні системи;
виживання пілота в умовах автономного існування;
фізична підготовка;
теорія практичної стрільби;
пішохідний туризм.


Вартість навчання

Безкоштовно.


Вікові групи

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Додаткові умови:

Сервіси

Туризм

Екскурсії

Формат навчання

Група вихідного дня

Майстер-класи

Літній табір

Осінній табір

Зимовий табір

Весняний табір

Методики/програми

Проектний підхід

Матеріальна база

Окрема будівля

Спортзал

Тренажерний зал

У місті

Поблизу водойми (ріка, озеро)

Біля моря

У горах

Спеціалісти

Психолог

Мови

Українська

Англійська

Російська

Наука

Логіка

Спорт

Бойові мистецтва

Футбол

Баскетбол

Волейбол

KidFit (дитячий фітнес)

Лижі


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 7


avatar

Людмила

На першому занятті - знайомстві з роботою гуртка, на яке були запрошені і батьки, командир загону запропонував дітям політати на авісимуляторі МІГ-21. Діти були у захваті, але в якому захваті була я, коли сіла в кабіну літака, не можу передати. З тієї миті я не мала сумніву, щодо відвідування гуртка моїм сином. За рік навчаня в МПА мій домашній синочок перетворився на справжнього юнака здатного вирішувати певні життєві задачі. Я вдячна Борису Володимировичу за те, що у мого сина з'явився такий наставник з чіткою життєвою позицією. Приєднуйтесь до авіаційного загону Аєро-Спарта, де допоможуть визначитисья з майбутньою професією, де діти розвиваються фізично, технічно, культурно, навчаються працювати в колективі, відповідальності за прийняте рішення. В МПА з задоволенням займаються і хлопці, і дівчата.


avatar

Кирилл

Очень крутой клуб. Совершенно невероятный руководитель Борис Владимирович. Горжусь знакомством с этим человеком, счастлив что могу отправить своих детей с ним в лес - горы - море и не переживать, как там мои кровиночки, вытерта ли попа? Высморкан ли нос? Ответ будет "если сам научил, то да.если нет - то нет". Зато я твёрдо знаю, что Борис научит их помогать попавшему в беду, выручить товарища, относится с любовью, уважением и благодарностью к окружающему миру и людям в нем. Такое редко может встретить в современном мире. Титан, спасибо что Вы есть =)


avatar

Міла

Мой ребёнок уже второй год с большим удовольствием ходит на занятия в Авиационный отряд "Aero - Sparta". Нам подходит само расписание занятий. Наш наставник Лопин Борис Владимирович, покорил нас своей чёткой позицией. Он хороший руководитель, командир, препадователь, вообщем , человек своего дела. Занятия в него проходят интересно, посколько в человека есть уже опыт, что рассказать и чему поучиться. Наш командир с большой любовью, интересом, заботой и вниманием относится к своим подапечным. За это время мы многому научились. Здесь проходит стрелковая подготовка. Для детей организовуют тренинги, экскурсии, конкурсы, турпоходы, походы в музей и т.д. Ребята проходят практику в НАУ. Желающие также могут принять участие в аэродромной практике и здать зачёты по пилотажу. Кто хочет проявить себя и воплотить свою мечту в реальность, попробуйте, советуем! Мы довольны результатом и идём к своей мечте!!!✈️☁️


avatar

Оксана

Очень благодарна руководителю за истинные ценности, которые побуждаются в детях. Дружба, честность, достоинство, заботу о других. Кружок очень разносторонний и очень интересный. Мне нравится, что к каждому индивидуальный подход, интересные занятия, с юмором и внимательностью)))) Спасибо))))


avatar

Наталія

Мій син займався у гуртку під керівництвом Лопіна Б.В -5 років. І завдяки знанням та навичкам, що передав керівник синові, в цьому році після 9-го класу він поступив до вузу Польщі, обравши спеціальність що пов'язана з літаками!!! Рекомендую всім гурток,а головне Керівника з великої літери, що навчає дітей в першу чергу бути Людиною, виживати в складних погодних умовах, розводити багаття, готувати їжу, дотримуватися порядку. А ще він вчить дітей любити небо))))....


avatar

Єввген

Підтверджую !!! Гурток чудовий👍, в ньому вже 4-й рік навчаються двоє моїх синів (12 та 14 років), навчатися в гуртку їм дуже подобається👍, за ці роки вони неодноразово ходили в походи, екскурсії, були на аеродромній практиці- неодноразово керували літаком (Аеропракт-А22), проходили практикум по виживанню пілота , тренінги в польових таборах та на морі, проходили тренінг по стрільбі та зайняли командне 3-місце в змаганнях "Снайпер столиці". З курсантами працює психолог. За роки навчання діти навчились логічно і швидко мислити, приймати правельні рішення . Керівник гуртка-Лопін Б.В. цілеспрямована людина з залізними нервами💪😀, знаток свого діла!!! Всім хто захоплюється 🛫✈️🛬літаками, небом або туризмом, раджу записуватись до лав Авіаційного Загону "Аеро-Спарти"!!!


avatar

Юлія

Чудовий гурток,яким керує військовий льотчик -винищувач в запасі Лопін Б.В.,людина багатогранна, віддана своїй праці!!!! Насичена різноманітна програма,оснащення гуртка не залишить байдужим дітей,закоханих у туризм,у небо та авіацію .Плани та, взагалі ,ентузіазм керівника гуртка вражають .Дійсно,від відвідування ЛШП ростуть крИИИла


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

м.Київ, вул. Кавказська - 13 "А"

+380948927757

+380445927757

https://sites.google.com/view/aero-sparta/...

https://www.facebook.com/Авіаційний-Загін-...

Написати повідомлення

Карта


Дописи
Події