Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

Школа Майбутніх Магістрів - це освітній онлайн портал для студентів, які планують вступати на магістратуру.

Ми ваш надійний провідник у підготовці до предметних тестів ЄФВВ, ЄВІ і ТЗНК.

Наша спеціалізація - підготовка до вступу на магістратуру, що робить наші посібники не лише звичайними матеріалами, але й вірними супутниками вашого вступного шляху. Від онлайн і друкованих матеріалів до інтерактивних відеокурсів, вебінарів та групових занять, ми маємо усе необхідне для успішного проходження іспитів. Усі ресурси розроблені відповідно до програм МОН поточного року та регулярно оновлюються.

Кожен із наших 10 кваліфікованих викладачів є експертом у своїй галузі, будь то доценти, кандидати або доктори наук, навіть професори предмету, який готують студентів до магістерських іспитів. Експертність кожного викладача виявляється в якості продуктів, що розробляються в Школі майбутніх магістрів.

Ми допомогли більше тисячі студентам успішно скласти вступні іспити та стати магістрами на бажаних спеціальностях за короткий час. На довіру наших клієнтів свідчать сотні відгуків про їхні досягнення та задоволення підготовкою з нами.

Школа майбутніх магістрів - це більше, ніж просто інтернет-магазин матеріалів для підготовки до іспитів. Це зручна онлайн платформа для навчання, що об'єднує всі необхідні ресурси в особистому кабінеті - від посібників та методичок до тестових завдань і вебінарів. Весь контент відповідає високим стандартам Міністерства освіти і науки України та доступний лише за 2 кліки нашим користувачам.

Довірте своє майбутнє професіоналам у галузі підготовки до вступу на магістратуру!

Поширити у соц. мережах: