Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше, Школа

Mathema - це онлайн-школа математики для учнів 1-11 класів. Кваліфіковані вчителі допоможуть вашій дитині вивчити математику за дві години на тиждень. Особливість школи у комплексному підході: менеджери знаходять репетитора з математики який найкраще підходить для потреб дитини.
Один з найпопулярніших курсів школи - це комплексна “Підготовка до ЗНО з математики онлайн”. Вчителі допоможуть заповнити пробіли в знаннях дитини та освіжити в памʼяті шкільну програму.
Також серед послуг Mathema підготовка до ДПА з математики, підготовка до контрольних робіт та допомога із домашнім завданням.
Школа дозволяє займатися в зручний для дитини час: у будь-який день тижня. Всі уроки проходять онлайн, потрібен тільки комп’ютер та інтернет.
Навчання в школі завжди починається з уроку-діагностики, на якому вчитель проводить аналіз рівня знань дитини. Після чого батькам пропонують обрати один з абонементів.
Mathema є однією з найбільших шкіл математики у Східній Європі: сьогодні тут одночасно навчаються понад 2 000 учнів. Кожного місяця ми проводимо понад 7 000 уроків.

Поширити у соц. мережах: