Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Клуб/гурток

Футбольний клуб «Фенікс Kids» запрошує на тренування хлопчиків та дівчат віком від 2 років.
Наші тренери знають, що тільки в ранньому віці можна закласти справжній фундамент для майбутнього здоров’я, соціальної та професійної активності дитини.
Особливістю нашого клубу є унікальна програма, яка розроблена з використанням провідних європейських методик розвитку та навчання дошкільнят з допомогою футболу. Вона скерована на всебічний розвиток дитини, враховуючи особливості віку. Програма поєднує в собі освітню частину і введення дитини у світ футболу за допомогою навчання базовим футбольним навичкам. Тренування проходять під контролем двох тренерів. Це дає можливість приділити кожній дитині максимальну увагу та убезпечує малюків.
У «Фенікс Kids» передбачені підсумкові атестації та домашні завдання, які дитина виконує самостійно або разом з батьками. Це дозволяє вже в ранньому віці виховати у малюка відповідальність, дисципліну, пробудити в ньому бажання досягати успіху. Ви завжди присутні на атестаціях вашого малюка (останнє тренування місяця батьків запрошуємо на поле).
Також найкращі діти мають шанс після 6 років проявити себе в головній команді ПФК «Фенікс»: займатися на великому полі, приймати учать всеукраїнських чемпіонатах та футбольних фестивалях!
Всі батьки хочуть бачити своїх дітей найкращими, найздоровішими та найщасливішими. ФК «Фенікс Kids» - ваш вірний помічник у досягненні мети!

Поширити у соц. мережах: