Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

Generation Z (GenZer) - it-кластер для дітей та підлітків нового покоління. Наші викладачі допоможуть Вашій дитині перетворити свої здібності та захоплення у професію мрії.

Саме тут Ваша дитина зможе просто і захоплююче освоювати нові напрямки в комп'ютерній сфері, дізнатися масу корисної інформації і знайти нових друзів-однодумців з якими вивчення пройде неймовірно весело і цікаво!

Сучасна методика викладання, новітнє технологічне та програмне забезпечення, висококваліфіковані наставники та заняття, які будуються на практиці - саме те, що потрібно для успішного старту в ІТ.

Ми гордимося тим, що 85% наших студентів приходять до нас за рекомендаціями від знайомих та із задоволенням відвідують заняття!


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 1


avatar

Світлана

Відвідуємо курс з інженерії та програмування роботів. Сину дуже подобається! Професійні викладачі, сервіс на високому рівні. Дякуємо команді за мотивацію сина до навчання!


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

вул. Маршала Тимошенко, 21, корпус 1 Киев 04212

+38 096 874 3535

+38(063)151 35 35

https://gen-zer.com/?fbclid=IwAR3jcEET1B5I...

https://www.facebook.com/genzer.kyiv/


Карта


Події

Події