Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

Стандартна комунальна освіта в Україні виховує дітей на вимоги вчорашнього і не співпадає з уявленням багатьох педагогів, дітей та їх батьків про освіту, що готує до майбутнього дорослого життя. Існують інші шляхи підготувати нове покоління майбутніх підприємців, інженерів, дизайнерів, артистів та креативних людей з активною життєвою позицією, які зуміють бути потрібними і щасливими в своєму завтра, такому, яке ми навіть не можемо сьогодні уявити.

Ми віримо, що існує шлях для виховання наших дітей який зможе сформувати і зберегти в них потяг до пізнання цього чарівного світу, вивчення його можливостей і використання його необмежених ресурсів протягом усього життя. Так само ми знаємо що людина може рости не в супереч а завдяки своєму оточенню. Так що пошук однодумців і партнерів є так само важливим як і сам процес пізнання і духовного росту.

Ми створюємо простір де відповідальні батьки, які шукають шляхи альтернативної освіти для своїх дітей зможуть спілкуватись, разом знаходити відповіді на запитання і врешті сформувати нову освіту в нашій країні. Так само ми даємо можливість всім хто вже представляє альтернативну освіту в Україні, розказати про себе, про свої досягнення та підходи.

Поширити у соц. мережах: