Osvitanova.com.ua

Проєкт «Україна розмовляє англійською» від ГО «Смарт освіта» розпочинає літній сезон!

Запрошуємо вас доєднатися до легкої та цікавої практики розмовної англійської з вчителями-волонтерами з усього світу: США, Канада, Австралія, Японія, Туреччина та інші. Усі зустрічі є безоплатними.

На вас чекають подорожі космосом, антарктичною станцією, лісами Амазонки, SCUBA дайвінг в Австралії, зустріч із канадськими школярами, розмовні клуби, заняття з малювання англійською, музика та Science англійською, йога та багато іншого. Крім того, ви дізнаєтеся про різні культури світу та особливості життя кожного із наших волонтерів, адже заняття проходять у живому та активному спілкуванні.

Заняття проводяться для дітей 4-18 років та проходять щодня, крім неділі, на платформі Зум.

Розклад занять шукайте у телеграм-каналі проєкту.

«Волонтери нашого проєкту – це вчителі, художники, лялькарі, освітяни, науковці, бібліотекарі з різних країн. Усіх їх об’єднує бажання підтримати українських дітей та запропонувати цікаве дозвілля влітку. Приєднуючись до наших занять, діти практикують розмовну англійську та знайомляться з новими країнами та культурами», – Олена Жупанова, менеджерка проєкту.

Проєкт «Україна розмовляє англійською» від «Смарт освіти» виник як реакція на повномасштабне вторгнення. Нині понад 160 волонтерів із різних куточків світу проводять заняття для всіх охочих діти з України. 

Мета «Україна розмовляє англійською» полягає в тому, щоб забезпечити безоплатні англомовні зустрічі для українських дітей, аби не лише покращити мовні навички, але й продемонструвати підтримку з усього світу, надати безпечний простір і спільноту, запропонувати можливості для отримання нових знань та дозвілля. Також підвищення рівня англійської допомагає українським дітям та підліткам зменшувати споживання російськомовного контенту та заміщувати його англомовним.

{{read_more|Читайте також| 1984, 1387}}

Джерело титульного фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: