Osvitanova.com.ua

Літо! Безтурботна пора законно дозволеного байдикування та нічогонеробіння! А якщо бути точними: 92 дні або 2208 години або ж 132480 хвилини повного релаксу! Чи не забагато для відпочинку ;-)?

За цей час протягом навчального року щодня у дитини окрім шкільних уроків, стопятсот додаткових гуртків, курсів та занять з репетиторами, але при цьому вони встигають і відпочивати! З 24 годин в добі середньостатистичний школяр приділяє навчанню від 5 до 9 годин на день. То може і влітку дітям не потрібен відпочинок 24 години на добу? І цей час можна використати, наприклад, для покращення своєї англійської. Пропонуємо вам декілька варіантів.

Варіант №1  Online self-study

Існує маса ресурсів, які допоможуть вашій дитині вивчити англійську вдома, від YouTube-каналів до друкованих worksheets.

Цей канал рекомендуємо для діток, які цікавляться подорожами, новими країнами та цікавинками з різних куточків світу. Кожне відео – знайомство з новою країною, але очима дітей. Тут ви знайдете багато цікавих фактів з різних країн, про які говорять дитячою мовою. Подорожуйте, не виходячи з дому.

Канал мережі шкіл англійської для школярів Грін Кантрі. Тут ви знайдете добірки освітніх чантів та пісень з домовичком Гріні та його друзями. На каналі у вільному доступі знаходяться відеоматеріали до серії підручників 24 Easy Steps.

Enpodcast.com

український сайт, наповнений короткими подкастами на цікаві теми, начитаними носіями мови. Ідіоми, бізнес-тематика, різниця між британською та американською англійською, і що найважливіше – тут є подкасти для дітей. Також є можливість завантажити додаток Enpodcast, який допоможе вивчати англійську «на ходу».

Wordsteps.com

Завдяки цьому онлайн-ресурсу можна поповнювати свій словниковий запас, використовуючи комп’ютер, телефон або планшет. Для відпрацювання читання, письма, сприйняття на слух та використання слів в контексті вам запропоновані вправи.

MesEnglish

Вивчення мови для дітей найкраще відбувається у форматі ігри. Вправи, кросворди і розмальовки на цьому сайті стануть вам у пригоді.

Варіант №2 Tutor

Незмінним помічником у вивченні англійської є репетитор. Це можуть бути заняття як в когось зі сторін вдома, так і по Skype.

Ось декілька ресурсів, де ви можете знайти репетитора дитині: PartaKiev.RepetitorsRepetitior. Обирайте вчителя і домовляйтеся про зручну для вас форму навчання! Врахуйте, що для навчання по Skype дитина повинна мати самомотивацію, самоорганізацію та дисципліну.

Варіант №3 Intensive Сourses

Сьогодні пропонується велика кількість канікулярних програм на будь-який смак: денні та виїзні табори, інтенсивні курси як комплексні, так і розмовні. Тому турботливі батьки можуть влаштувати якісні канікули для свого чада без надлишку байдикування.

Особливість таборів в тому, що вони є чудовим способом активного відпочинку, творчого та інтелектуального розвитку дитини. Єдиний недолік – вони не дають ґрунтовні знання з конкретного предмета. А особливістю інтенсивів є те, що за достатньо таки короткий термін дитина може пройти цілий РІВЕНЬ англійської мови, або ж здобути колосальну розмовну практику з носіями мови та розвіяти всі свої страхи на шляху у вивченні англійської мови.

Варіант №4 Study abroad

Поїздки за кордон, особливо спрямовані на вивчення англійської, є найефективнішим способом вивчення іноземної мови, адже ви занурюєтесь у мовне середовище 24/7. Організувати таку мандрівку за знаннями допомагають наступні агенції: DEC education, Вивчай!, Albion Education, Alekom та інші.

Варіант №5 Speaking Clubs

Якщо не було можливості під час навчального року, то влітку можна ходити в кіно і дивитися фільми та анімації мовою оригіналу, а також відвідувати розмовні та кіноклуби, які є майже при всіх мовних школах.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: