Osvitanova.com.ua

Освітній центр для педагогів, батьків і дітей Я І МОЯ ШКОЛА за підтримки House of Europe 17 лютого провели онлайн-конференцію «Як заохотити дитину до читання: 50 незвичних способів, на якій виступили з промовами 20 суперпрофесійних спікерів і спікерок з України, Польщі, США, Фінляндії, Німеччини та Болгарії. За матеріалами виступів організатори створили двомовний посібник «Як заохотити дитину до читання: 50 незвичних способів».

«Це була дійсно важлива подія, адже вона засвідчила наше спільне прагнення зробити читання цікавим, доступним і корисним для кожної дитини. Сьогодні світ стрімко змінюється, а інформація стає ще доступнішою. Як заохотити дитину до читання в епоху гаджетів і безмежного потоку інформації? Як зробити так, щоби книжка стала для неї не нудним обов`язком, а захопливим і корисним дозвіллям? Саме цим питанням була присвячена наша конференція, яка зібрала понад 500 учасників й учасниць з України, Польщі, Німеччини та Болгарії», – пише у зверненні організаторка конференції Ірина Міньковська.

Двомовний збірник тез складається із 2 частин: перша — українською мовою, друга — англійською. У ньому ви знайдете:

звичні й не дуже способи заохотити дитину до читання, представлених у форматі коротких, але інформативних статей, які розкривають різні аспекти проблеми читання дітей; практичні рекомендації для педагогів і педагогинь, письменників і письменниць, дорослих і всіх охочих.

Завантажити посібник можна за цим покликанням.

{{read_more|Читайте також| 4627, 6327}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: