Osvitanova.com.ua

У межах мовної програми Future Perfect найбільший чемпіонат для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge оголосив про початок серії хакатонів Future Simple Hack.

Мета проєкту — об’єднати ініціативних людей з різним досвідом та розробити інноваційні рішення для полегшення вивчення англійської мови.

Треки та челенджи першого хакатону присвячені впровадженню інклюзивних рішень:

AI трек передбачає використання ШІ для розробки інструментів, що допоможуть підвищити цифрову доступність для вивчення англійської мови. EdTech трек спрямований на втілення рішень, що забезпечать комфортний персоналізований процес навчання для користувачів з інвалідністю.

«Наша мета як держави полягає в забезпеченні доступу до освіти та інноваційних технологій для всіх громадян. Тому фокусом першого хакатону із серії подій Future Simple Hack є інклюзивність. Недавнє дослідження показало, що 89% українців вибирають англійську як пріоритетну мову для вивчення, і це відображає її важливість сьогодні. Інноваційні EdTech-рішення та доступність вивчення англійської мови здатні відкрити нові освітні та кар’єрні можливості для кожного», — коментує Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції.

Учасниками можуть стати команди  та індивідуальні фахівці, які готові створювати інновації в EdTech-секторі: студенти, розробники, дизайнери, аналітики, науковці та спеціалісти у сфері AI, представники бізнесу й стартапів, спеціалісти в галузі освіти, бізнес-менеджменту, маркетингу тощо.

Найкращі рішення отримують призи:

сертифікат на проходження академічної програми від SET University для кожного учасника команди-переможця, технічний супровід розробки інклюзивного продукту від Access Lab, а також можливість інтеграції в майбутні партнерські проєкти в межах мовної програми Future Perfect.

Для участі в першому хакатоні подайте заявку до 19 квітня за посиланням, вказуючи наявність команди. За потреби організатори допоможуть вам з її пошуком.

Таймлайн першого хакатону:

- 19 квітня: урочисте відкриття у форматі онлайн-трансляцій з представленням основних челенджів та учасників

- 20–26 квітня: допоміжні активності для команди (Q&A-сесії, інтенсиви та підтримка від менторів)

- 27 квітня: дедлайн подання рішень та визначення фіналістів

- 28 квітня: фінал з пітчингом команд-фіналістів, доповідями від спікерів, оголошення переможців та підбиттям підсумків.

Втілюйте майбутнє вже сьогодні — приєднайтеся до Future Simple Hack.

Серія хакатонів реалізується найбільшим чемпіонатом для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України в межах мовної програми Future Perfect. Також проєкт підтримується Sigma Software та першим інноваційним парком — UNIT.City.

{{read_more|Читайте також| 2030, 5736}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: