Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School of ME за підтримки Європейського Союзу та ChildFund Deutschland для шкіл та молодіжних центрів ініціювали проєкт з соціального підприємства для школярів з усієї України #StudBizEU.

#StudBizEU – це 2-річний проєкт, який реалізує українська освітня платформа School of ME з метою навчати молодь соціальному підприємництву. Головна мета – створити культуру та практику запуску СП у закладах освіти та передати цей досвід у європейські країни!

Протягом кількох місяців відбір пройдуть 15 навчальних закладів з усієї України, на які чекають тренінгові сесії зі створення соціального шкільного підприємництва (прибуткового бізнесу, який має соціальну мету). 

Надалі учасники позмагаються за комплексну підтримку у створенні соціальних шкільних підприємств, яка включатиме супровід проєкту молодіжними центрами, додаткову навчальну програму для учнів, а також грантову підтримку.

Заявка на участь заповнюється представником закладу освіти, який готовий стати куратором майбутньої шкільної компанії.

ВАЖЛИВО: дедлайн подачі анкет – 13.12.2023, 23:59. У конкурсі можуть брати участь заклади освіти державної/комунальної форми власності для учнів 8-11 класів з усіх регіонів України. А будь-які питання можна писати на пошту hello@schoolofme.me. 

Анкета для участі в проєкті та детальна інформація: https://schoolofme.me/studbiz-eu

Джерело фото Depositphotos

{{read_more|Читайте також| 6205, 6204}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: