Osvitanova.com.ua

За даними дослідження Gradus Research сьогодні три чверті українських дітей (75%) демонструють симптоми травматизації психіки: емоційні гойдалки, проблеми зі сном, перепади настрою та підвищена тривожність. 

Щоб підтримати дітей, покращити їхній емоційний стан та допомогти знайти точку опори всередині себе, Клуб Добродіїв проводить безкоштовні інтерактивні творчі заняття у школах Київської та Чернігівської областей. 

Ця ініціатива є частиною великого проєкту соціоемоційної підтримки для дітей та підлітків, що реалізується у партнерстві з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Що таке «безкоштовні творчі заняття» і як це працює

Мобільна команда волонтерів та потужних професіоналів (майстрів, акторів тощо) приїздить у навчальний заклад та проводить: 

🎨 Творчі майстерні «Арткод» – це заняття, під час якого діти створюють власний орнамент та айдентику України. Основним результатом для дітей буде можливість поділитись власними поглядами та емоціями щодо бачення розвитку України, а також розвиток творчих навичок. 

✨ Для дітей 10-14 років. 

АБО 

🎭 Інтерактивний театр –  це вистава-роздум про актуальні теми, де головні дійові особи – це діти, які стають повноцінними учасниками вистави. Це можливість для них розкрити свої емоції, почуття та думки, а також направити їх у творчість.

✨ Для дітей 10-15 років

Участь у проєкті може взяти будь-який навчальний заклад, що знаходиться у м. Києві, Київській області чи Чернігівської області. 

Для цього необхідного всього лиш заповнити форму: та очікувати на дзвінок від координаторів проєкту. 

Підтримуємо українське дитинство разом❤️

{{read_more|Читайте також| 6187, 6183}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: