Osvitanova.com.ua

Війна та важкі випробування, з якими ми стикаємося щоденно, об’єднують нас навколо спільної мети – допомагати один одному, відбудовувати та покращувати Україну. 

Шлях до відновлення – партнерства, в нашому випадку – співпраця зі школами, з МОН, вчителями, батьками та директорами. Адже в освітньому полі наша найголовніша мета – покращити навчальний процес та надавати якісну освіту нашим дітям. 

Об’єднані заради Мети

23 серпня 2023 року команда математичної платформи GIOS провела Всеукраїнську конференцію для вчителів математики, директорів шкіл та освітян, яка зібрала понад 120 учасників у Києві та понад 600 учасників онлайн зі всієї країни. 

Ми дійшли до висновку, що подолати освітні втрати можливо тільки завдяки єдності учасників освітнього процесу. Саме мотивація та відповідальність вчителів ведуть до позитивних змін в освіті та країні. І ми неймовірно щасливі, що такі вчителі нас оточують.

Ми зібрали в Освіторія Хаб справжніх інноваторів – прогресивних вчителів та досвідчених спікерів. Дарина Васильева, Оксана Буковська, Тетяна Вакуленко, Mychailo Wynnyckyj, Oksana Kovalenko та інші спікери створили унікальне поле змістів та натхнення. А партнери від AR Book показали на практиці, як залучати дітей до навчання за допомогою сучасних технологій.

Підтримка в навчанні

Попри обставини, ми не ховаємось та не боїмося! Навіть в умовах викликів та турбулентності ми готові навчати безкоштовно тисячі дітей та допомагати вчителям організовувати навчальний процес. Тільки в атмосфері єдності, за допомогою обміну досвіду та здорових дискусій всі ми можемо зробити країну кращою, долаючи освітні втрати.

Після ракетного обстрілу Чернігова та пошкодження однієї зі шкіл, GIOS допоміг Чернігівській ЗОШ №3 зробити перший крок у відновленні навчання, надавши безкоштовно закладу інструмент для інтерактивного та цікавого навчання математики для 28 класів (840 учнів)!.

Чернігівська Загальноосвітня Школа І-ІІІ ступенів №3 стала прикладом відданості та рішучості у відновленні навчального процесу після недавньої трагедії. 

Заради майбутнього наших дітей

GIOS – це більше, ніж платформа для вивчення математики. Це спільнота вчителів, батьків та дітей, які разом працюють над створенням кращого майбутнього. 

Наша спільна ініціатива – це лише початок. Ми віримо, що подальше партнерство з GIOS допоможе відновити та зміцнити освіту в Україні, створивши умови для розвитку та росту нового покоління.

Ми віримо, що разом ми зможемо перетворити труднощі на можливості та зробити освіту кращою для наших дітей та майбутніх поколінь.

{{read_more|Читайте також| 6172, 6171}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки й групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: