Osvitanova.com.ua

28 жовтня освітня платформа «School Navigator», ліцей «Educator», освітній центр «Я І МОЯ ШКОЛА» запрошує на унікальний захід у сфері освітнього менеджменту - 

«Форум-діалог: Освіта 360. Нові рольові моделі» для освітян та управлінців навчальної сфери, лідерів освітньої спільноти України. 

Чому варто зареєструватися на захід вже зараз?

На заході  вам нададуть ефективні поради щодо зміни менталітету вчителів та підготовці до майбутніх викликів, зокрема в контексті професійної технічної освіти. 

Учасники  вийдуть зі звичних рамок та створять зовнішні діалоги, що спрямовані на протистояння конкуренції та сприяння співпраці у сфері освіти України.

Ви отримаєте нові зв'язки  із активними учасниками суспільства та фахівцями освітньої галузі.

Реєстрація: https://schoolnavigator.com.ua/uk/webinars/forum-dialoh-osvita-360

Захід розрахований на 7000 онлайн та 50 офлайн учасників.

Програма форуму

Панельна дискусія на тему: «Роль вчителя у сучасному освітньому процесі: які компетенції потрібні для успіху?»

Модераторка - Катерина Молодик
Заслужена вчителька України, заступниця директорки онлайн-юніту ліцею Educator, учителька української мови та літератури. Співавторка курсу «Українська мова, 8 клас» у Всеукраїнській школі онлайн, авторка освітніх подкастів у проєкті «Вчися вухами», співавторка посібника з української літератури 5 клас НУШ, співрозробниця модельної програми інтегрованого курсу з української та зарубіжної літератур для 7-9 класів.

Андрій Зелінський

Голова наглядової ради at Український ветеранський фонд, University Lecturer at Український католицький університет UC university, Радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації at Українська Греко-Католицька Церква, Works at Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, Співзасновник at Українська академія лідерства, Priest at Українська Греко-Католицька Церква, Religious minister at Jesuits Global.

Артур Міхно
Співзасновник Work.ua, провідного українського сайту пошуку роботи.

Світлана Сом 

Партнерка з розвитку бізнесу в Act for change та комунікаційниця з досвідом 10 років. Працювала з такими компаніями і проєктами, як SmileFood, FORUM Group, ExpoLight, Fedoriv agency, Фундація Дарини Жолдак, InWhite, Інститут Книги, Освіторія, KIMS, Franchise Group, UWIN та іншими. 

Катерина Кравченко 

Керівниця проєкту TalkEn.Cloud – онлайн-платформа для викладання англійської та керівниця відділу зовнішньої співпраці мережі шкіл Green Country.
 

Секція 1. Для вчителів, викладачів - 1,5 години

 

Модератор – Владислав Штегельський,  викладач історії ліцею «Educator», півфіналіст GTPU 2021, автор програми «Неістфак» на «espreso.tv»

Ольга Тадай-Романчікова

Ментор підприємців в Board , підприємець, Член Наглядової Ради БФ “Запорука”, Ex-директор з закупівель і ех-директор з маркетингу компанії “Агромат”, Автор подкасту «Нескінченні історії. Інший погляд на казки», Мама.

Тема: «Співпраця школи та бізнесу: як забезпечити відповідність освіти потребам роботодавців? Розвиток підприємницьких навичок учнівства: як стимулювати творчість та інноваційний дух?»

Тимофій Брік 

Ректор Університету Київської школи економіки

Тема: «Вплив штучного інтелекту та автоматизації на освіту: як підготувати вчителів та учнів до цих змін?»

Наталія Лимонова

Засновниця інтерактивної математичної платформи GIOS. Board Member of Global Startup Committee at World Business Angels Investment Forum.
Тема: «Цифрова трансформація в освіті: як впровадження технологій може змінити навчальний процес?»
 

Секція 2. Для освітніх управлінців – 1,5 години

Модератор: Антон Столяров, викладач ліцею Educator, історик, автор колонки у виданні “Рубрика”

Олег Кустов – керівник EPAM University Program в Києві і центральній Україні

Тема: «Розширення кар'єрних можливостей для вчителів: як розвивати проактивність та лідерство в освітній системі? (Як підтримувати постійний процес навчання та професійного розвитку своїх викладачів)»
 

Макс Бахматов

Голова та засновник Офісу Трансформації. Керуючий партнер Unit City 2016-2019. Генеральний директор ВДНГ 2015-2017

Тема: «Лідерство та комунікація. Як ефективно керувати своєю викладацькою командою: розвиток лідерських якостей, встановлення чітких цілей та візії, сприяння взаємодії та співпраці між викладачами?»

Ірина Рубіс

Співзасновниця Biasless, тренерка з різноманіття та інклюзивності. Активістка та промоутерка 5, 8 та 10 цілей сталого розвитку. Екскерівниця команд delo.ua, womo.ua, mmr.ua та 10+ під брендів подій. Авторка платформи для мам у бізнесі womo.ua. Володарка премії «Спілкування майбутнього» від Communication Davos. Магістриня ділового адміністрування (Шеффілд, Великобританія), магістриня маркетингу (Київ, Україна). Випускниця короткострокових програм Transformational leadership від Harvard Business School (CША), Cross-cultural Leadership від INSEAD (Франція), IE Business School (Іспанія) Шведського інституту (Швеція). Гендерна активістка, союзниця ЛГБТ, енергійна візіонерка, тричі мама.

Тема: «Підготовка вчителів до викликів різнорідності: як розвивати культурну компетентність та навички роботи зі студентами різних культур, мов та потреб?»

Богдан Логвіненко

Український письменник, журналіст, телеведучий, Засновник Ukraїner, Інтерв'юер.

Тема: «Соціальна відповідальність школи: як виховати лідерів нації»

Юлія Спориш

Засновниця та директорка ГО «Дівчата», кандидатка соціологічних наук.

Тема: «Кооперація між громадськими організаціями, фондами та приватними освітніми ініціативами.Переваги та виклилки такої співпраці. Спільне залучення фінансування»

Реєстрація: https://schoolnavigator.com.ua/uk/webinars/forum-dialoh-osvita-360

Модератори форуму: Катерина Молодик, Владислав Штегельський, Антон Столяров.

Організатори форуму: освітня платформа «School Navigator», ліцей «Educator», освітній центр «Я І МОЯ ШКОЛА».

Владислава Бандурко – засновниця освітньої студії підготовки до ЗНО та Ліцею Educator. ТОП-50 кращих вчителів країни Global Teacher Prize Ukraine 2020. 

Ірина Єцкало – засновниця сервісу по добору шкіл School Navigator, співзасновниця освітнього хабу для українських дітей у Тімішоара (Румунія) UkrKidsHub, співзасновниця ГО Файна ЮА, співзасновниця спільноти Громадської організованості Osvita, співавторка Форуму-діалогу «Освіта 360: Нові рольові моделі»

Ірина Міньковська – засновниця і керівниця Освітнього центру для педагогів, батьків і дітей «Я І МОЯ ШКОЛА», співавторка концепції Нової української школи, координаторка БФ SavED у Харківській області.

Спонсор вебінару: ліцей Gremium, ГО «Освіта 360».

Партнери: освітній портал «Освіта Нова», SoftServe, Biasless, Liko Lyceum, TalkEn.Cloud, DEC Education, кейтеринг «Артишок».

{{read_more|Читайте також| 6167, 6164}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки й групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: