Osvitanova.com.ua

Чи можливо вивчити англійську мову без допомоги фахівців? Якщо у вас високий рівень самоорганізованості, дисципліни, ви не кидаєте розпочате та маєте доступ до інтернету — you can do it. Але набагато краще записатися на курси англійської мови. Завдяки унікальним методикам процес навчання набагато цікавіший та ефективніший. Нижче про переваги навчання на курсах англійської.

1. Унікальна методика

Професійні викладачі використовують особливу систематизовану методику викладання, яка дає змогу швидше засвоювати важкий матеріал. У школі вивчення англійської мови https://speak-up.com.ua, наприклад, вона називається Blended Learning. Її ефективність перевірено тисячами випускників. Викладачі Speak Up настільки впевнені в позитивних результатах, що це прописується в договорі. Якщо після закінчення студент не складе іспит і не покаже достатній рівень знань, то зможе пройти навчання ще раз безплатно.

2. Якісні навчальні матеріали

Як правило, на курсах англійської мови студентів забезпечують навчальною літературою та мультимедійними матеріалами. Це можуть бути унікальні методички, розроблені викладачами, або ж всесвітньо відомі підручники. Знайти такі матеріали у вільному доступі дуже важко.

3. Постійна мовна практика

Завдяки заняттям у невеликих групах, студенти регулярно влаштовують speaking-зустрічі, на яких мають змогу вдосконалювати свої мовні навички. А викладачі можуть вчасно виявити помилки у вимові та виправити їх.

4. Вмотивованість і цінність

Люди більше цінують те, що отримали не безкоштовно. Студенти рідше кидають навчання, за яке заплатили. Це особливості людської психології. Тому в разі придбання курсів англійської мови ймовірність того, що ви вийдете на бажаний рівень знань, значно вища.

5. Сертифікат

Для багатьох роботодавців важливою є наявність сертифіката, який підтверджує ваш рівень володіння англійською мовою. Це завжди додатковий плюс до резюме.

Недоліком навчання на курсах англійської мови є необхідність підлаштовуватися під графік занять. Проте в багатьох мовних школах і цей момент не є обов’язковим. Студенти Speak Up можуть навчатися у зручний час завдяки сучасній онлайн-платформі.

Ідеальним рішенням є тандем курсів англійської мови й самостійного вивчення вдома. Такий підхід забезпечує найкращі та найшвидші результати.

{{read_more|Читайте також| 5770, 5286}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: