Osvitanova.com.ua

Наші прабатьки мали вже страшний поствоєнний досвід відбудови країни заново, коли ні про що інше не можеш думати...  Руйнувалися мрії, всі бажання були відсунуті на останній план.  Внаслідок чого цілі покоління отримали колективну травму.

Недолюблені, недозрозумілі, непочуті діти виросли і стали нещасливими та невпевненими в собі дорослими, які не знають, хто вони та чого хочуть від життя. Декому, на щастя, вдалося не перенести травми на своїх дітей, перервати це замкнуте коло, та, на превеликий жаль, знову прийшла війна…

Але зараз ми повинні не допустити повторення історії, підтримати та підказати нашим дітям, що будь-яка професія важлива, головне вибрати її з відкритим серцем!

Які професії будуть затребуваними у найближчі 10 років? Як ставити цілі та досягати їх? Як обрати справу всього життя?

На ці та інші питання ми надамо відповіді на нашому курсі лекцій, інтерв’ю та воркшопів, допоможемо вам та обрати професію мрії та доведемо, що ви можете все, головне бажання!

12.12 о 18:00 на вас чекає мотиваційне інтерв’ю з відомим олімпійським чемпіоном з фристайлу, Олександром Абраменком.
  16.12 о 17:00 чекаємо вас на онлайн-зустріч з психологинею Наталію Кравченко. Тема зустрічі «Поговоримо втрьох», де діти та батьки зможуть поставити питання стосовно вибору професії, як родина та оточення впливає на її вибір.

Зареєструватись для участі в проєкті «Твоя майбутня професія» можна за цим посиланням https://forms.gle/uhAm3q5JkgjwXgmAA

Також запрошуємо приєднатись до сторінки заходу в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/events/817927266176835

Джерело фото Depositphotos

{{read_more|Читайте також| 5787, 5742}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: