Osvitanova.com.ua

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Рекомендуємо до цього дня провести виховну годину чи тематичний урок і обговорити з учнями цінності, які відстоювали учасники українських революцій, та за які сьогодні воюють захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, волю, соборність, гідність України та українців. Розкажіть дітям, враховуючи їх вікові та психоемоційні особливості, про пам’ятні події та визначні здобутки українського народу у цій боротьбі.

Матеріали до Дня Гідності та Свободи:

1) «Революція Гідності – перший переможний бій цієї війни. ВИСТОЯЛИ МАЙДАН – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!»;

2) «ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ «ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ (21 листопада)»;

3) соціальний відеоролик «Що ти знаєш про Революцію Гідності» (https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1_bmb2UpymcTDIkVR5BIQTrFPTAYY2Rac );

4) зображення – банери цьогорічного відзначення Дня Гідності та Свободи для друку (https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1GKdaEp0SR7vu2_uIhln3WOLr_Sbqm1yT ).

{{read_more|Читайте також| 5778, 5774}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: