Osvitanova.com.ua

Softserve, одна з найбільших ІТ компаній України протягом останніх кількох років активно долучається до освітніх змін. На рахунку компанії – 14 бакалаврських програм в українських університетах, які були оновлені та вдосконалені експертами компанії. Серед них також програми з дуальною формою навчання, які дають змогу здобути найґрунтовніші практичні знання ще в університеті. Ми зібрали перелік спільних бакалаврських програм українських університетів та компанії SoftServe, аби бути корисними для тих, хто шукає себе в ІТ-сфері. Перелічені програми увібрали в себе максимум актуальної теорії, практику на реальних проєктах, менторство від експертів компанії та відкривають перспективи швидкого старту кар‘єри в ІТ.

Програми у Львові

Програма «Квантові комп’ютери та квантове програмування»

Фізичний факультет

ЛНУ ім. І. Франка

Бакалаврська програма стартувала у 2021 році і пропонує унікальну програму навчання, розроблену спільно з відділом досліджень (R&D) компанії SoftServe. На програмі вивчатимуть один із найактуальніших напрямків в світі технологій - програмування на квантових комп’ютерах, проводитимуть наукові дослідження в галузі квантової інформації. Також студенти матимуть можливість працювати над проектами з дослідниками SoftServe та проходитимуть стажування в компанії. 

Деталі про програму за цим посиланням.

 

«Програма Системи штучного інтелекту»

Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій

НУ «Львівська політехніка»

Програма була запущена університетом спільно з SoftServe та низкою ІТ-компаній Львівського ІТ-Кластеру у 2017 році. На програмі компанія реалізувала підхід навчання з елементами дуальної освіти: вже з третього курсу навчання усі практичні заняття студенти проходять у компанії, отримуючи одночасно і першу оплачувану роботу. Минулого року програма випустила перших ІТ-спеціалістів, 20 з яких вже є працівниками SoftServe. Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма «Інтернет речей»

Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології (ІКТА)

НУ «Львівська політехніка»

Програма була створена університетом спільно з компаніями Львівського ІТ-Кластеру у 2016 році. SoftServe – одна з найактивніших компаній, яка долучилась як до модернізації програми навчання, так і до роботи зі студентами. Програма пропонує сучасне навчання, інноваційну ІоТ лабораторію для студентів, тісну співпрацю з експертами SoftServe упродовж навчання та можливості стажування в ІТ-компаніях Львова. Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма «Прикладна математика та інформатика»

Інститут прикладної математики та фундаментальних наук

НУ «Львівська політехніка»

Оновлена програма навчання стартувала минулого року, до її розробки долучились експерти SoftServe. Програма включатиме оновлені дисципліни, мотиваційні лекції ІТ-фахівців, поглиблені технічні курси та також формат дуального навчання з третього курсу – роботу та практику в компанії.

Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма «Комп’ютерні науки»

Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

ЛНУ ім. І. Франка

Програма стартувала минулого року. В межах програми компанія SoftServe реалізовує дуальний підхід до навчання, який дозволяє студентам працювати та навчатись одночасно.

Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма «Комп’ютерні науки»

Факультет прикладної математики

ЛНУ ім. І. Франка

Оновлена програма на факультеті також розпочалась минулого року. Дуальний формат навчання  дає можливість вивчати актуальні технології на перших курсах, а з третього курсу навчання – здобувати практичні знання в компанії.

Деталі про програму за цим посиланням

 

Програма «Комп’ютерні науки»

Факультет прикладних наук

Український католицький університет

В межах навчальної програми УКУ, R&D-відділ компанії працює зі студентами в напрямку досліджень галузі комп’ютерних наук. На базі відділу студенти працюють над науковими проєктами спільно з дослідниками компанії та працюють над розробкою інноваційних рішень.

Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма «Комп’ютерні науки»

IT СТЕП Університет

SoftServe та ІТ СТЕП Університет підписали рамкову угоду, яка передбачає співпрацю щодо створення освітніх програм з дуальними елементами навчання. Студенти університету матимуть можливість інтеграції в ІТ-сферу та практичну роботу в компанії.

Деталі про програму за цим посиланням

 

Програми з кібербезпеки

НУ «Львівська політехніка»

ЛНУ ім. І. Франка

Львівський університет безпеки життєдіяльності

Кілька років тому університет спільно з компаніями Львівського ІТ-Кластеру та SoftServe запустили бакалаврські програми з кібербезпеки одразу у трьох університетах Львова – НУ «Львівська політехніка», ЛНУ ім. І. Франка та Львівському університеті безпеки життєдіяльності. Програми готують спеціалістів з кібербезпеки та захисту даних. Студенти програм мають можливість проходити стажування в компанії та тісно співпрацювати з експертами та менторами SoftServe

Деталі про програми: Кібербезпека в НУ «Львівська політехніка» та Кібербезпека в ЛНУ ім. І. Франка та Кібербезпека у Львівському університеті безпеки життєдіяльності
 

Програма в Києві

Програма «Комп’ютерні науки»

Факультет комп’ютерних наук та кібернетики

Київський національний університет ім.Т.Шевченка

Програма з елементами дуального навчання в Київському університеті стартує у вересні. Програма дозволить студентам максимально інтегруватись в практичну роботу, здобути актуальні знання сучасних технологій та якнайбільше дізнатись про особливості роботи в ІТ-індустрії вже з перших курсів.

Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма в Дніпрі

Програма «Інженерія програмного забезпечення»

Кафедра програмного забезпечення комп’ютерних систем 

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»

Ця програма також має елементи дуального навчання, що дозволить студентам глибоко вивчати технологічні напрямки в сучасній ІТ-індустрії, та одразу застосовувати теоретичні знання на практиці, працюють над реальними проєктами в компанії SoftServe. Програми з дуальними елементами передбачають також роботу з менторами над власними стартап-проєктами.

Деталі про програму за цим посиланням.

 

Програма в Харкові

Програма «Комп'ютерні науки»

Інститут комп’ютерного моделювання

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»

Програма в Харківському політехнічному інституті стартує з вересня в оновленому форматі з елементами дуального навчання. Експерти SoftServe залучатимуться до роботи над програмою, викладанням, роботи зі студентами тощо. Програми з дуальним форматом навчання мають на меті підвищити професійний рівень випускників та підготувати спеціалістів до роботи в ІТ-індустрії ще під час навчання.

Деталі про програму за цим посиланням. 

 

{{read_more|Читайте також| 5578, 5182}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: