Osvitanova.com.ua

Якщо ви живете в Києві й вирішили з родиною провести час разом, скористайтесь інфраструктурою ВДНГ і назбирайте спогадів у життєву скарбничку. Нижче подробиці по локаціях. Восени буде що згадати.

1. Прокат велосипедів Veliki.UA та VeloLife

У двох пунктах прокату, що розташовані на центральному та південному вході ВДНГ, можна орендувати велосипед, роликові ковзани, самокати й електротранспорт. Також у наявності шоломи, наплічники, налокітники, наколінники й решта необхідного захисту.

2. Урбан-парк 

Урбан-парк розташований на Липовій алеї. Локація відкрита цілодобово, вхід безплатний. Тут працюють скейт-парк площею 2500 м², спот для занять вуличними танцями, зони для воркауту та паркуру, майданчики для гри в баскетбол, стрітбол, столи для тенісу.

3. Пейнтбол і лазертаг Ganz. Режим роботи: з 10:00 до 20:00 (за попереднім записом)

Локація розташована за павільйоном №21. У Ganz пропонують дорослий формат пейнтболу та дитячий варіант розваги з легкими пейнтбольними рушницями малого калібру та спеціальними нетравматичними кульками. Вартість розваг – від 350 гривень за лазертаг і від 500 гривень за пейнтбол.

4. Футбольні та тенісні поля Rejo

Поля для занять футболом, тенісом і мініфутболом розташовані біля лісопаркової зони, неподалік від урбан-парку. На локації є індивідуальні роздягальні та душові кімнати. Забронювати поле можна онлайн або за телефоном. Вартість – від 200 до 600 гривень за годину.

5. Extreme rent

Прокат джипів, квадроциклів, кросових мотоциклів та іншої техніки розташований праворуч від центрального входу, біля пікнік-сад. Вартість оренди – від 250 гривень за годину.

6. Парк гойдалок Kacheli

Локація знаходиться зліва від центрального входу. На території простору є щонайменше 40 різних гойдалок. Для дітей зростом до 120 сантиметрів вхід вільний. Для всіх інших вартість квитків становить 60 гривень.

7. Мотузковий парк SkyPark

Мотузковий парк розташований між павільйонами №1 і №2. У SkyPark є 9 мотузкових трас різної складності. Найменша розрахована на дітей віком від 3 років.

8. Оранжерея

Оранжерея на ВДНГ розташована праворуч від центрального входу. Вартість відвідування – від 60 до 80 гривень, розрахунок лише безготівковий. 

9. KITCHEN&GARDEN

Вхід до студії декоративних рослин і центру садівництва й мікрофермерства безоплатний. Локація розташована справа від павільйону №10. Тут можна придбати м’яту, чебрець, розмарин та інші трави, товари для садівництва, кімнатні рослини, саджанці, сукуленти, кактуси й декоративні композиції з квітів. Поруч є яблуневий сад, де можна посидіти з кавою або лимонадом, придбаними в кав’ярні поруч.

10. Басейн Пірс-39

Родзинка відпочинку на ВДНГ – зона відпочинку в форматі «міський пляж з басейном просто неба». Ціна – 100 грн за дорослого, діти до 120 см – 50 грн за год. 

Під час повітряної тривоги всі локації на ВДНГ закриваються, а відвідувачів просять пройти в найближчі укриття в павільйонах №1 та №5. 

{{read_more|Читайте також| 5554, 5158}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: