Osvitanova.com.ua

Прийом документів у перші класи в місті Києві розпочнеться, як і планувалось, 2 травня. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, цьогоріч документи будуть прийматися не тільки особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів.

«В умовах війни та воєнного стану ми зобов’язані забезпечити роботу всієї інфраструктури міста, в тому числі організацію освітнього процесу. Наголошую, що цього року зарахування до перших класів здійснюватиметься на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених нарочним, факсом, електронною поштою на адресу школи», – зазначив Валентин Мондриївський.

Також він пояснив, що у випадку, коли до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні.

«Оригінали документів та медичні довідки подаються до закладу освіти не пізніше 23 серпня 2022 року включно», – наголосив Валентин Мондриївський.

Ще він додав, що пріоритет при зарахуванні до першого класу отримають три категорії дітей: що проживають на території обслуговування закладу, зареєстровані внутрішньо переміщені особи та діти, чиї брати чи сестри вже навчаються в цій школі й діти працівників цих закладів.

Прийом документів триватиме за графіком і завершиться 31 травня.

{{read_more|Читайте також| 5415, 5420}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: