Osvitanova.com.ua

Часто батьки віддають своїх дітей на курси англійської змалечку, щоб дитина якомога раніше почала вивчати мову та згодом знала її якнайліпше. Але досить часто батьки не бачать бажаного результату. На це є декілька причин, але найголовніша — це те, що батьки не можуть самотужки переконатися в якості навчання своєї дитини. Діти навчаються, витрачаючи час, а батьки — гроші, а результату подекуди нуль.

І це стосується не тільки англійської, а й інших іноземних мов. Але, на щастя, є декілька дієвих способів перевірити рівень підготовки своєї дитини. Тож розгляньмо їх детальніше.

Самостійно

Тут є два варіанти.

Якщо ви знаєте англійську на досить високому рівні (можливо, вивчали у виші та ще й на курсах), цілком реально перевірити рівень своєї дитини самотужки. До того ж ви, ймовірно, допомагали своєму нащадкові вчити англійську протягом навчання на курсах або в школі. В цьому випадку ви автоматично бачите, наскільки успішна ваша дитина, й можете самі оцінити ефективність навчання.

Другий варіант підходить батькам, які не володіють англійською на високому рівні. Для цього потрібно скористатися одним з чисельних ресурсів перевірки рівня англійської онлайн. Наприклад, на сайті одного з провідних навчальних та екзаменаційних центрів Cambridge English є безплатні онлайн-тести для перевірки чотирьох рівнів знання англійської.

З допомогою фахівців

Якщо ваша дитина серйозно вивчає англійську, і ви маєте далекосяжні плани, вам знадобиться не просто перевірка рівня знань англійської вашої дитини, а ще і його підтвердження у вигляді диплому або сертифікату. В цьому випадку найкращим рішенням буде звернутися до авторизованих мовних центрів, які надають послуги з перевірки рівня володіння мовою та видають сертифікати міжнародного рівня в разі, якщо дитина набрала достатню кількість балів. Наприклад, наш – Grade Education Centre.

Коли знань для певного рівня недостатньо, обов’язково потрібно продовжити навчання на інших курсах або змінити викладача, якщо це був репетитор з англійської.

Навіщо перевіряти рівень знань дитини

Насамперед батьки мають відповісти собі на просте запитання: «Навіщо моїй дитині англійська?».

Якщо дитині англійська потрібна, щоб надалі без перешкод вступити до одного з найкращих вишів в Україні або навчатися в одному з вишів за кордоном, то відповідь одна – перевіряйте з фахівцями.

Оскільки сьогодні сертифікати кембриджської англійської (Cambridge English) певного рівня зараховуються учням 9-х та 11-х класів як результати проходження ДПА (Державної підсумкової атестації), то є неабиякий сенс перевіряти знання своєї дитини саме на рівні міжнародних стандартів.

Крім того, сертифікати міжнародного рівня дозволяють не тільки навчатись, але й працювати за кордоном залежно від рівня володіння мовою, що вкрай важливо, якщо ваша дитина планує навчатися і водночас підробляти.

Отже, вирішувати вам 😊.

{{read_more|Читайте також| 5189, 1984}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: