Osvitanova.com.ua

В сучасних реаліях вибір школи це не просто, а вибір початкової школи взагалі складність. Батьки часто ставлять перед собою низку питань, на які не відразу самостійно знайдеш відповідь. Як зрозуміти, що саме ця школа допоможе розкрити здібності вашої дитини? На що звернути увагу? Відповідає директорка початкової школи ліцею Educator Бордусенко Ірина.

Задум нашої школи полягає в тому, щоб змінити освіту України на краще і виховувати самостійну, конкурентно спроможну, успішну особистість. Ми допомагаємо кожній дитині досягати успішного результату, максимально розкрити свій потенціал та успішно перейти до наступного етапу, використовуємо комплексний підхід. Тому, обираючи молодшу школу, зверніть увагу на наступні аспекти організації навчального процесу.

Навчитися вчитися

Багатьох батьків цікавить зв'язок початкової школи з іншими ланками. Ми використовуємо системний підхід, що забезпечує тісний зв'язок між початковою, середньою та старшою школою. Початкова школа – це фундамент, що допомагає дитині «навчитися вчитися». Саме на початку шкільного шляху дитини ми комплексно підходимо до розвитку, як hard skills, так і soft skills.

Де hard skills – це навички, які ґрунтуються на запам'ятовуванні, розвитку логіки, мислення, як критичного, так і стратегічного.

А soft skills – це вміння дитини знаходити спільну мову з оточуючими, розуміти себе, доносити свої думки іншим, працювати в команді, переконувати та вирішувати проблеми.

{{read_more|Читайте також| 4868, 4607}}

Індивідуальний підхід

На остаточне рішення батьків впливає знайомство зі школою та сама співбесіда. Запишіться разом з дитиною на екскурсію в школу, адже для майбутнього школяра надзвичайно важливою є позитивна психологічна атмосфера та базове відчуття безпеки.

Співбесіда допомагає краще познайомитися: батькам – дізнатися більше про школу та отримати відповіді на питання, що їх хвилюють, школі – отримати інформацію про учня та почути бачення батьків, чого вони очікують від молодшої школи, щоб було б цікавим для їх дитини. Надайте перевагу школі, яка забезпечує  індивідуальний підхід до учнів і тоді кожен з них навчатиметься із захопленням.

Проєктна діяльність

Участь дітей в проєктах покращує мотивацію до навчання та підвищує рівень досягнень. Ми в ліцеї, наприклад, організовуємо загальношкільну, групову та індивідуальну проєктну діяльність з першого класу. 

Якщо вам підходять локації на Лівобережній та Осокорках, приходьте знайомитися з нашою початковою школою, в класах якої передбачено не більше 10 учнів.

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: