Osvitanova.com.ua

Засвоїти фінансову грамотність є чимало способів – книжки, тренінги, влоги на YouTube, індивідуальні консультації тощо. Ще один іцікавий чи не найінноваційніший нструмент – це фінансові ігри. Ви напевне вже чули про гру Cash Flow чи грали в Монополію, а от про суто українську фінансову гру «Кінцевий бенефіціар», в якій враховані українські реалії ведення бізнесу, навряд чи знаєте. 

Гра «Кінцевий бенефіціар» – це фінансово-економічний симулятор-тренінг з набором ігрових інструментів для практики в таких областях як:

інвестування і управління фінансами формування пасивного грошового потоку оподаткування ведення спрощеної фінансової звітності реєстрація та управління різними формами бізнесу (ФОП/ТОВ/АТ) монополізація галузей економіки кредитно-фінансові відносини і багато іншого

Розробник гри – спеціаліст в сфері банківського права, цінних паперів та корпоративного управління Роман Кузюк, який поділився своїми знаннями у фінансовій сфері в книжці «Кінцевий бенефіціар», і за мотивами якої розробив фінансову гру та сценарій до екранізації.

Наразі можна:

- зробити передзамовлення на українську версію гри;

- 4 лютого взяти участь у офлайн-грі в Києві (або слідкуйте за анонсами офлайн-ігр на сторінці видавництва «Кінцевий бенефіціар»);

- також зібрати компанію і пограти онлайн і в такий спосіб перевірити (і покращити) свої підприємницькі навички.
 

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: