Osvitanova.com.ua

Ми глибоко переконані, що вчитись та прагнути більшого потрібно все життя. Тому ми зібрали добірку книжок, кожна з яких містить необхідний пазлик на шляху до кар’єрного успіху. Інколи треба просто перейти на фріланс, інколи попрацювати над комунікаційними навичками, а може й навіть «стулити пельку своїй мавпі». Знайдіть те, чого не вистачає саме вам!

Правила кар’єри. Керівні принципи персонального успіху

Чи є щось таке, що знають успішні люди і чого не знаємо ми? Так, вони знають правила кар’єри. Основні правила прості: добре знайте свою роботу, добре її виконуйте і будьте у ній найкращим. Ось так просто! У цьому бестселері Річард Темплар розкаже про 100 принципів, необхідних для просування кар’єрними сходами та щасливого трудового шляху. Тут є і очевидні поради, типу — завжди кажіть «дякую» та «будь ласка». Та про більшість з них думаєте: «Чому мені ніхто не казав про це раніше?».

Вперед за мрією. Відвага, креативність і сила змін

Якщо ви хочете щось змінити в житті або кар’єрі, але боїтесь — ця книжка для вас. Це практичний посібник, сповнений чітких, базованих на досвіді авторки порад про те, як приборкувати виклики, працювати над своїми помилками, обходити бюрократію та йти в ногу з часом. Разом з тим це мемуари директорки Nike та приватна історія еволюції від інтровертки-публіцистки до однієї з найвпливовіших жінок світу за версією Forbes. Водночас — просто дуже мотивуюча книга. Взяти хоча б цю цитату: «Від кого ви чекаєте схвалення? Від боса? Мами? Магістра Йоди? Отримайте дозвіл від самого себе. Ніхто інший вам його не дасть».

Як здобути прихильність людей і навчитися впливати на них

А для того, щоб впевнено почувати себе на співбесіді, пропонуємо заручитись порадами колишнього агента ФБР. Протягом двадцяти років фахівець із поведінкового аналізу Джек Шефер розробляв оригінальні методи впливу на людей. Він наголошує, що ці стратегії придатні й для повсякденного життя: щоб побудувати міцні стосунки, навчитись розпізнавати брехню, розуміти поведінку інших та опанувати складне мистецтво подобатись людям з першого погляду.

Фріланс на західному ринку – як розпочати та досягти успіху

Зараз, коли весь світ перейшов на віддалену роботу, хтось може захотіти спробувати себе у фрілансі і після закінчення карантину. Ця книжка допоможе розпочати кар’єру фрілансера, обрати галузь спеціалізації та правильно організувати свою роботу з клієнтами зі США, Канади та Євросоюзу. На базовому рівні всі ми добре знаємо що таке фріланс, та ця книжка пропонує докладні та ґрунтовні схеми створення та розкрутки профайлу на популярних біржах типу Upwork, налагодження стосунків з клієнтами, особистого тайм-менеджменту, написання cover letters та ін. У книзі також багато порад вітчизняних фрілансерів. Видання буде корисним для початківців та тих, хто прагне переорієнтуватися на західний ринок.

Стуліть пельку своїй мавпі

Так, це книга про мавп, левів та бджіл, але це не збірка казок та не довідник з фауни Африки. Експерт із креативності Денні Грегорі створив цікаву й дотепну інструкцію-комікс про те, як позбутися невпевненості, перемогти внутрішнього критика, розкрити в собі творчі здібності й втілити в життя свої прагнення. Ця книжка-мотиватор допоможе вам позбутись упереджень типу «я занадто мало знаю для цієї посади», стулити пельку вічному голосу критика та сумнівів у голові та перебороти інші підступні твердження, що заважають вам навіть спробувати. А якщо не спробуєш — то й не матимеш шансів на успіх!

Поширити у соц. мережах: