Osvitanova.com.ua

Global Innovative Online School запрошує всіх бажаючих 30 січня взяти участь у Всеукраїнській конференції «Впровадження змішаного навчання математики в українських школах – виклики та можливості»

Останні результати дослідження PISA-2018, опубліковані наприкінці минулого року, виявили прикру для української освіти тенденцію: базового рівня математичної компетентності – мінімального, якого в кінці першого етапу середньої освіти мають досягти учні, – в Україні не досягає 36% 15-річних підлітків. Саме тому наступний 2020-2021 навчальний рік оголошено Роком математики в Україні: на думку МОН, такий крок допоможе привернути увагу всього суспільства до розвитку математичної грамотності, а також нарешті дасть поштовх активним змінам у системі викладання предмету. 

Сучасні учні прагнуть до цікавого, ефективного, особистісно-орієнтованого та мобільного навчання. Сучасні вчителі розуміють, що основне завдання – створення умов для формування в учнів не лише предметних компетентностей, а й ключових. Важливо навчати учнів самостійно здобувати знання, планувати свою діяльність, володіти навичками самооцінювання, самоаналізу та самокорекції. Впровадження змішаного навчання в школах дає можливість інтенсифікувати навчальний процес, підвищити рівень самостійності учнів та зробити навчання сучасним.

Яким чином поєднувати традиційне та онлайн-навчання? Як дієво впровадити технологію змішаного навчання? Які інструменти для впровадження змішаного навчання математики вже існують?

Відповіді на ці та інші питання освітяни-новатори зі всіх куточків України разом із представниками влади національного та регіонального рівнів шукатимуть в рамках першої Всеукраїнської конференції для вчителів математики від Global Innovative Online School  (GIOS) на тему «Впровадження змішаного навчання математики в українських школах - виклики та можливості». 

В програмі конференції передбачені виступи:

Ганни Новосад – Міністерка освіти і науки України;

Наталії Лимонової – засновниця онлайн-платформи з вивчення математики та розвитку критичного мислення GIOS;

Олени Кухаревської – директорка Ліко-школи;

Богдан Рубльов – український математик, професор факультету кібернетики КНУ ім. Т. Г. Шевченко; головний тренер математичної збірної України рівня міжнародних академічних олімпіад;

Дмитро Номіровський – український математик; викладач КНУ ім. Т. Шевченка, доктор фізико-математичних наук;

Дарина Васильєва – старший науковий співробітник Інституту педагогіки КАПН України, координатор платформи GIOS та інші

 

До участі запрошуються вчителі, директори навчальних закладів, методисти та представники влади і всі ті, хто цікавиться впровадженням інновацій в освіту. 

Кожен отримає сертифікат учасника.

Якщо ви не можете бути присутніми, реєструйтеся та дивіться трансляцію з конференції в режимі онлайн!

Щоб зареєструватися на конференцію, заповніть форму

Місце: LIKO Lyceum (Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5а)

Час: 15:00-18:00, 30 січня 2020 року.

Слідкуйте за оногвленнями на сторінці заходу у Фейсбуці.

Більш детальна інформація про конференцію за тел. 093 112 0890.

Акредитація ЗМІ на lend.gios@gmail.com.

Основними організаторами заходу виступають онлайн-платформа з вивчення математики та розвитку критичного мислення GIOS, адміністрація навчального закладу LIKO School.

Конференція відбудеться за підтримки українського Інституту модернізації змісту освіти.

 

Поширити у соц. мережах: