Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

Вас вітає Family & Friends - приватна початкова школа повного дня, яка поєднує сім’ю та друзів. Це школа не лише для дитини, а й для батьків, адже сім’я – це осередок піклування та підтримки.

Наша мета полягає в тому, щоб створити турботливу освітню атмосферу, в якій кожна дитина може розвиватися та відкривати свої здібності. Ми прагнемо розвивати в дітях любов до навчання протягом усього життя. Ми бачимо кожну дитину Людиною Майбутнього, якій притаманні вміння прислухатися до себе та до своєї особистості, активність та ініціатива, відповідальність та бажання вчитися, тому впевнені, що Family & Friends допомагає досягти цієї мети.

Вчителі натхненно підходять до навчання, перетворюючи його у захоплюючу гру, тому ми не обмежуємося тільки шкільною програмою, а ще й прагнемо всебічно розвивати наших учнів.

Під час навчання ми притримуємося інтелектуального, фізичного та психоемоційного балансу, щоб максимально розвинути творчі нахили дитини, тому навчання інтегровано з різноманітними розвиваючими дисциплінами. Ми піклувалися про те, щоб дитина знайшла саме те, що їй до душі.
Також ми знаємо, як важливо підтримувати дружні стосунки зі своєю дитиною та, найголовніше, - мати для цього час. Ми попіклувалися і про це. Домашні завдання повністю відсутні. Все навантаження щодо навчальної програми дитина отримує в школі. Всі посібники, канцелярія та
навчальні матеріали знаходяться в школі.
Більше ніяких важких рюкзаків та
щоденного збору за щоденником. Ви просто насолоджуйтеся спілкуванням зі дитиною, а викладач наприкінці місяця запросить Вас на зустріч, щоб обговорити успіхи та дати рекомендації щодо навчання, таким чином ви завжди будете тримати руку на пульсі.

Окрім цього:

Діти приходять у вільній формі, щоб відчувати себе комфортно в улюбленому одязі. В умовах COVID-19 щодня обов`язково проводиться вимірювання температури. Діти навчаються за розкладом у невеликих групах до 10-ти осіб на максимально безпечній відстані один від одного. Щодня клас проходить антивірусну обробку. Діти навчаються за розкладом у невеликих групах до 10-ти осіб на безпечній відстані один від одного. Щодня клас проходить антивірусну обробку. Учні не мігрують по класах, також обмежено скупчення дітей у великих групах. Щодня діти мають прогулянки на свіжому повітрі.

Протягом дня дитина отримує триразове харчування, яке включає в себе: перекус, обід та полуденок. Різноманітне меню розроблено спеціально з урахуванням особливостей здоров`я дитини. Смачна та корисна їжа, яку готує професійний кухар допоможе вихованцям школи бути завжди енергійними, здоровими та активними, а також привчає до правильного харчування.

Ми піклуємося про довкілля та свій екологічний відбиток, тому всі разом намагаємося зменшити свій негативний вплив на довкілля. Ми відмовляємось від традиції випускати в небо кульки, , збираємо макулатуру, пластик та батарейки, що розрядилися для переробки. Ми закликаємо наших учнів та батьків підтримати нас у цій ініціативі та піклуватись про навколишнє середовище і за межами школи.

Поширити у соц. мережах: