Osvitanova.com.ua

International Montessori Nursery

Адреса

м.Київ, вул. Володимирська, 6

+38(066)728-97-98

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок

Міжнародний Садочок Монтессорі був заснований у 2003 році у м.Києві з метою забезпечити високу якість навчання дітей.

Наш навчальний план містить в собі:

Практичне життя

— Вправи для розвитку рухових навичок (для розвитку м’язового контролю у зап’ясті та для розвитку зорово-моторної координації)
— Вправи, які спрямовані на турботу про себе (ці навички дитина здобуває, використовуючи спеціальні матеріали Монтессорі)
— Допомога, турбота і відповідальність за себе та інших по відношенню до оточуючого світу, перебуваючи вдома чи в школі.

Сенсорне навчання:
Сенсорні матеріали сприяють використанню дітьми своїх почуттів до їх максимального потенціалу. Сенсорні матеріали допомагають у розвитку природного інтелекту дитини шляхом виконання завдань на порівняння, знаходження відмінностей та вправ на класифікацію. Вони допомагають створити справжнє уявлення щодо форм, розмірів, об’єму, звуку, дотику та кольору такими, якими вони існують у природному світі.

Робота з цифрами:
Робота з цифрами містить в собі назви цифр та їх асоціації з мірою, грошима, порівнянням, геометрією, графіками. Ми допомагаємо розвивати логічний підхід до життєвих математичних понять щодо розміру, об’єму та форми.

Мова:
Мова складається з чотирьох основних аспектів: розмови, читання, письма та вміння слухати. Всі ці складові будуть викладатися через поезію та п’єси, римування, спів, вивчення абетки, за допомогою словесних ігор та розповідей.

Природничі дисципліни:
Природничі дисципліни містять в собі такі предмети як зоологія, ботаніка, історія, географія, музика та малювання.

Це короткий опис того, що ми досягаємо за навчальний рік у МСМ.

Поширити у соц. мережах: