Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок, Центр дитячого розвитку

IQsha - простір розвитку дитини, складається з двох дитячих садочків, які розподілені за віком. В кожному з них також є різноманітні розвиваючі напрямки, які додатково підібрані, враховуючи вік дітей та зацікавленність: Англійська, Підготовка до школи, Джиу - джитсу ,спортивна гімнастика, розвиваючі заняття від 1,5 - 5 років .

У чому ж наша особливість, запитаєте ви ?

Єдина Місія IQsha у створенні щасливого дитинства!

Що це для нас ?

Повага до особистості дитини, адже кожна дитина унікальна .
Індивідуальний підхід до розвитку, ми розуміємо та враховуємо всі вікові особливості та потреби Вашої дитини.
Безпечний та психологічно комфортний простір, ми дбаємо про атмосферу у дитячому колективі. Вважаємо, що серед друзів та однодумців всі заняття та дослідження стають ще цікавішими .
Розвиток актуальних соціальних навичок завдяки сучасним методикам, що допоможуть дитині стати впевненим у собі дорослим.
Розвиток емоційного інтелекту та критичного мислення допомагають дитині розвивати в собі якості самостійності, лідерства, відповідальності, вчать ставити перед собою задачі та вирішувати їх. Вчать розуміти свої емоції та оточуючих, долати ситуації таким чином,щоб обидві сторони були задоволені.
Окрім занять не меньш важливим є організація безпечного та здорового простору, тому кожен ранок наша медична сестра дбайливо оглядає дітей, веде щоденник здоров`я дитини та при потребі надає рекомендації батькам .

Світлі, просторі та охайні приміщення організовані з урахуванням фізичних та вікових потреб з обов’язковим кварцуванням. Розклад та діяльність дітей розраховуються таким чином, щоб поєднати заняття, прогулянки та вільний час.

Що робить нас насправді особливими серед інших садочків?

Ми розумімо, що батьки довіряють нам найважлевіше у Світі –своіх дітей та глибоко цінуємо Вашу довіру. Тому для кожного Педагога турботливе ставлення до дітей є надважливим та природнім покликанням.
Ми впевнені, що ефективне поєднання методик має перш за все розвивати жагу до знань! Тож ми не навчаємо, а розвиваємо цю жагу до пізнання всього нового та цікавого !

Поширити у соц. мережах: