Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Клуб/гурток, Школа

Наші принципи
Демократія - ви вміємо слухати та чути дітей, довіряємо їм і тому віддаємо дітям частину відповідальності за навчання - разом з дітьми створюємо правила, які регулюють життя школи, разом з кожним індивідуально визначаємо навчальну траєкторію.
Особистість - кожна дитина має внутрішній природній інтерес до пізнання себе, навколишнього світу, допитливість і креативність. Тому ми прагнемо створити атмосферу, в якій цей інтерес буде зберігатися, підтримуватися і розвиватися. Кожна дитина росте і розвивається в своєму темпі, має свої інтереси, свою точку зору. Ми поважаємо і цінуємо право дітей на самовираження і приймаємо їх такими, якими вони є. Ми чуйно ставимося до кожної дитини!

Наша методика
Для реалізації наших принципів ми використовуємо інтуїтивну педагогіку, тільки так можна досягти насправді індивідуального підходу.


Програми викладання

В нашій школі діти вивчатимуть всі предмети, що передбачені програмою МОН, але в альтернативних формах - інтегровані уроки, творчі та екологічні проекти, ігри, досліди та експерименти, дискусії. Навчальні дні ми розділили на три категорії
1. День академічної програми.
Особливості - є сталий розклад занять, діти можуть обирати собі рівень складності завдань, види діяльності на заняттях. Таких днів у нас 3 на тиждень.
2.День проектів та командної роботи
Особливості - раз на тиждень ми разом з дітьми обираємо тему (таку, яка цікавить дітей!) для дослідження протягом дня. І це найулюбленіший день наших учнів!
3. День індивідуального навчання.
Особливості - кожен учень складає свій власний план на день самостійно або з допомогою тьютора. Діти можуть обирати будь-яку важливу для себе діяльність - це може бути читання книжки, малювання коміксів, спілкування з друзями та гра, математичні задачі, вивчення нових англійських слів та ще багато несподіваних активностей)
!Якщо дитина відмовляється йти на заняття або приймати участь в інших активностях - ми не змушуємо! Натомість тьютор виявляє інтерес дитини та спрямовує її ресурси на розвиток такого інтересу!


Вартість навчання

- 5 днів на тиждень, з 9-00 до 19-00 - 7000 грн на місяць
- Хоумскулери 1-5 класи (3 дні на тиждень з 9-00 до 19-00) - 4500 грн на місяць
- Хоумскулери 6-11 класи (1 день на тиждень з 10-00 до 16-00) - 2000 грн на місяць
Харчування
За потребою можна замовляти триразове харчування (ланч, обід, підвечірок). Вартість - 100 грн на день.


Вікові групи

Початкова школа (6 - 10 років)

Середня школа (10 - 15 років)


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Додаткові умови:

Сервіси

Харчування

Екскурсії

Формат навчання

Хоумскулінг

Тьюторство

Літній табір

Осінній табір

Весняний табір

Методики/програми

Гуманна педагогіка

Демократична освіта

Матеріальна база

Заклад домашнього типу

Мови

Українська

Англійська

Російська

Інші сервіси

Для хоумскулерів Хоумскулери 1-4 класи Наш розклад складено таким чином, що ви можете обрати для своєї дитини зручний варіант відвідування школи: три дні на тиждень академічної програми за розкладом; два дні академічної програми + один день проектів та командної роботи ; день академічної програми + один день проектів та командної роботи + один день індивідуального навчання. Також можливі інші варіанти за домовленістю! Хоумcкулери 6-11 класи Учням 6 - 11 класів пропонуємо відвідувати школу раз на тиждень Розклад такого дня (орієнтовний) 10-00 - 10-45 алгебра 11-00 - 11-45 геометрія 12-00 - 12-45 біологія 12-45 - 13-30 обід 13-30 - 14-15 хімія 14-15 - 15-00 спілкування, профорієнтаційні тести, консультації з інших предметів, командні ігри і т.д 15-00 - 16-00 вільний час за бажанням (можна залишатися до 19-00 в школі) Можливі інші варіанти за домовленістю!


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

вул. Урлівська, 34

098 2593834

0506798378

https://www.facebook.com/schoolpozniaky/?m...

Написати повідомлення

Карта


Події