Osvitanova.com.ua

85-річна Люсіль Террі з Великої Британії вирішила вчетверте здобути вищу освіту. Люсіль закінчить навчання, коли їй виповниться 90 років. За її словами, вона не може просто сидіти на місці та не хоче на пенсії розвʼязувати кросворди, повідомляє ВВС. 

Перший диплом Террі отримала у 1962 році за спеціальністю «Фармакологія». . У свій час Террі працювала вчителькою, має також диплом гуманітарних наук і психології.

«Я не можу просто сидіти, нічого не робити і весь час дивитися телевізор або просто розгадувати кросворди. Моя донька запитала мене кілька тижнів тому: "Що ти справді любиш робити?". Мені подобається вчитися. Мені це подобається, це для мене не труднощі», – поділилася студентка.

Вона визнає, що не вчилася у школі на відмінно, проте для того, аби це робити у будь-якому віці, не потрібно бути генієм.

На цей раз жінка дистанційно вивчатиме релігієзнавство, філософію та етику.  Люсіль сподівається, що надихне інших людей, близьких їй за віком, продовжувати вчитися та тренувати свій мозок.

{{read_more|Читайте також| 4252, 6465}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: