Osvitanova.com.ua

Набір на другу хвилю літнього курсу з надолуження освітніх втрат «Тепер я знаю» від ГО «Смарт освіта» стартував. Запрошуються учні та учениці, які у травні закінчили 7-10 класи української школи. 

Зареєструвати дітей батьки або опікуни можуть тут: https://bit.ly/4dYlB6f

Навчальний курс другої хвилі триватиме з 15 липня по 18 серпня. Живі заняття з учителями проходитимуть у будні (окрім середи) з 10.00 до 12.00 або з 17.00 до 19.00, за київським часом. 

Заняття будуть проходити онлайн з учителями, які пройшли попередню підготовку, у Zoom і на платформі OpenLMS. 

Участь безкоштовна! Усі навчальні матеріали розроблено провідними методистами Наталією Вінницькою та Юрієм Чопʼюком на основі Державного стандарту та погоджено з експертами Українського центру оцінювання якості освіти. 

«Перш за все хочеться, щоб діти перестали боятися вивчати математику. Страх до вивчення предмету часто і є тією перешкодою, через яку учні не можуть переступити. І з часом ця перешкода виливається у навчальні втрати в учнів, а згодом, можливо, і в навчальні розриви щодо їхніх однолітків.

У навчанні, де є більш гнучкі можливості, ми заклали теми та сюжети, близькі дітям. Ми віримо, що цей аспект дозволить учням подолати бар’єри страху і непомітно, для самих учнів, перейти на інший рівень розвитку. Окрім того, ми підготували завдання різного рівня складності, і вчителі проєкту, відштовхуючись від рівня підготовки учнів, зможуть підібрати зручні для них набори завдань.

Проєкт «Тепер я знаю» особливий, і дитиноцентричність є однією з основних його засад, – розповідає Юрій Чопʼюк.

«Тепер я знаю» – це проєкт, що орієнтований на дітей, які мають труднощі з опануванням базових програм з математики та української мови. Програми навчального курсу сформовані навколо ядра знань і містять багато цікавих завдань – сучасних і прикладних до повсякденного життя. Наприклад, як учні вивчають математику на прикладах із життя можна прочитати на сайті «Смарт освіти».

У фокусі проєкту – дитина, її власна історія успіху, її покращені знання з предметів, а також безпечний, комфортний процес навчання. Усі учні, які пройдуть вхідне та вихідне тестування, а також відвідають не менше 75% занять, отримають сертифікати та мотиваційні листи від вчителів із рекомендаціями, над чим ще варто попрацювати та на що звернути увагу.

{{read_more|Читайте також| 6429, 6428}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: