Osvitanova.com.ua

Літня школа SchoolToGo – це унікальний проєкт онлайн-школи SchoolToGo, що дає можливість в короткий двомісячний термін отримати всі необхідні знання та опанувати навички, потрібні для продовження шкільної подорожі учнів та учениць в наступному навчальному році.

Це чудовий шанс провести літо з користю, збагатитись новими знаннями, «наздогнати» свій клас і зробити все це в легкій, інтерактивній формі.

Цьогорічна Літня школа поєднає найкращі практики навчання, акцентуючи отримання знань, які учні можуть використати в житті для власного розвитку.

Навчальний план передбачає заняття з надолуження освітніх втрат, повторенню та закріпленню програмного матеріалу з основних предметів з понеділка по середу. В четвер та п’ятницю заплановано інтерактивні та інтегровані заняття, факультативи, проєктна та групова робота, спрямовані на розвиток творчого потенціалу учнів, критичного та логічного мислення, пізнання себе та світу, розширення та поглиблення знань з програмного матеріалу.

Тривалість проєкту «Літня школа 2024»:

17 червня – 16 серпня 2024 року

Для кого:

українські учні та учениці, що завершили 1-10 класи (окремо буде набір для дошкільнят)

Формат:

Онлайн

Графік занять:

З понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:40 (найпізніше) за українським часом

З детальною інформацією щодо Літньої школи та онлайн-школи SchoolToGo можна ознайомитись за цим посиланням https://schooltogo.online/navcalni-formati/

При виникненні будь-яких запитань або уточнень пишіть на електронну пошту адміністрації школи: info@schooltogo.online.

Також долучайтесь до телеграм-каналу SchoolToGo https://t.me/school_togo.

{{read_more|Читайте також| 6368, 6175}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: