Osvitanova.com.ua

Ігор Качура, керівник інженерного відділу в компанії Wix.com, провів вебінар «Які ІТ-спеціальності будуть найбільш затребуваними за 5 років?». Це — остання відкрита подія в межах запуску закритого ком’юніті STEM is FEM. Під час заходу спікер поділився своїм баченням майбутнього IT-галузі та розказав слухачкам, що важливо для роботи у ній. Нижче кілька тез з вебінару.

«Для роботи в IT-сфері важливе бажання вчитися. Ця галузь постійно змінюється та наповнюється інноваціями — тож вам доведеться регулярно вивчати нове», — наголосив Ігор Качура під час вебінару.

✔️ Серед IT-професій, що точно будуть актуальні за п’ять років: Product Manager, Software Engineer, DevOps, Data Scientist, Product Marketing Manager.

✔️ Сьогодні soft skills — дуже важливий критерій відбору людей в IT-сфері. Ви можете класно програмувати, але якщо не вмієте працювати в команді — більшість компаній оберуть когось іншого.

✔️ Англійська мова — це must have.

✔️ Якщо у вас є можливість навчатися в університеті — робіть це. Там ви зможете знайти однодумців та потенційних майбутніх партнерів по роботі.

✔️ Шукайте своє ком’юніті. Ви можете підписатися на айтівців в соціальних мережах — або ж слідкувати за ними на таких професійних платформах, як GitHub.


Всі подальші події та можливості будуть доступні для тих, хто доєднався до ком’юніті STEM is FEM (для дівчат 14-22 років) та клубу Alumni STEM is FEM (для дівчат старше 23 років). Реєстрація за посиланням https://forms.gle/muJkDkd3Doi4RZhD6 

Джерело фото Depositphotos

{{read_more|Читайте також| 6348, 5146}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: