Osvitanova.com.ua

Щороку для підготовки до ЗНО та НМТ Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця у партнерстві з ІТ-компанією SoftServe оголошують челендж з математики. Завдяки йому школярі прокачують свої знання з математики та отримують за це призи вже сьомий рік поспіль. 

Змагання функціонує на базі чат-бота ЗНО Математика BOT Challenge. Учасники розв’язуватимуть задачі з програми НМТ і за правильне розв’язання отримуватимуть призові бали. До участі в челенджі запрошують учнів 9-11 класів з будь-якого куточка України. При цьому вони мають грати в боті під власним ім’ям та лише з одного облікового запису.

Це працюватиме таким чином:

Учень запускає бот та натискає «Розпочати».

 Далі заповнює реєстраційну форму​ для участі у челенджі.

Повертається в бот та отримує завдання, яке має розв’язати.

Якщо вказує правильну відповідь — отримує за це бали

Вирішує все більше завдань, збирає бали та підіймається турнірною таблицею.

Учасники з найбільшою кількістю балів на момент 12:00, 17 травня 2024 року стануть переможцями. Перші три переможці отримають планшети Apple iPad, а для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

 «Бот допоміг мені повторити й узагальнити знання з математики за попередні роки. Також, оскільки на момент участі в конкурсі я навчався у 10 класі, завдяки боту я зміг опанувати матеріал 11 класу для підготовки до НМТ. Та, звісно ж, хочу відмітити зручний формат та системи рейтингу» – розповідає переможець минулорічного челенджу, Іван Харківський. 

У 2023 році переможцями челенджу стали Максим Єгор з Херсонського фізико-технічного ліцею, Пустова Ольга з ЗОШ № 61 у Миколаєві та Іван Харківський з ліцею №107 у Харкові. З 2017 року 81 тисячі учнів розвʼязали 3,2 млн завдань та вдало підготувались до іспитів. 

{{read_more|Читайте також| 5930, 6312}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram


 

Поширити у соц. мережах: