Osvitanova.com.ua

Українські діти від 2 до 18 років можуть безоплатно відвідувати англомовні онлайн-заняття. Їх проводять викладачі-волонтери з різних куточків світу. Проєкт ініціювала  ГО «Смарт освіта» ще в перші дні повномасштабної війни. Тепер він передбачає десятки онлайн-уроків на тиждень для дітей різного віку, які проходять на платформі Zoom. Слідкувати за новинами можна в Telegram-каналі проєкту. Особливості цих англомовних онлайн-уроків:

попередня реєстрація на уроки не потрібна; всі заняття безоплатні; можна обирати зручний для вас час із розкладу; є вибір згідно з різними інтересами дітей, від письменницьких занять, музики, розмовного клубу англійською до куховаріння та природознавства; передбачені англомовні зустрічі з відомими особистостями з різних галузей.

Олена Жупанова, менеджерка проєкту: «Із частих запитань, з якими ми зіштовхуємося в роботі – це про необхідний рівень англійської мови для того, аби долучатися до занять. Немає вимог щодо мінімального рівня мови. Заняття «працюють» як розмовні клуби за принципом занурення в англомовне середовище. Спочатку дитина може просто спостерігати, слухати викладача та інших дітей, згодом, на наступних зустрічах –пробувати щось говорити чи запитувати. Це все – без примусу, у власному природному темпі. Заняття побудовані таким чином, щоб створити доброзичливу атмосферу і дати дітям можливість практикувати англійську відповідно до їхнього рівня мови. Він у всіх різний. Я раджу всім обирати відповідно до віку в описі і зацікавлень дитини. Є заняття з малювання, йога, читання дитячих книжок, тощо».

До зустрічей можуть приєднуватися діти самостійно, а також учителі зі своїми класами. Ці уроки відвідали вже 34 696 дітей. 915 занять для них провели 132 вчителі-волонтери з усієї планети.

На онлайн-зустрічі запрошують й зіркових гостей, як-от астронавта Кріса Хетфілда, фокусника Кріса Пілсворта, режисера Сергіо Наваррета.

Розклад занять на серпень:

Проєкт здійснює ГО «Смарт освіта» у партнерстві з ГО Classroom without walls за підтримки Educo Foundation.

{{read_more|Читайте також| 6104, 6094}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: