Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про серпневі табори дітей. Подаруйте своїм дітям літо, наповнене сміхом, новими знайомствами та незабутніми враженнями. Приготуйтеся до різноманітних активностей, що залишать спогади на все життя.

Денна літня школа в Кракові від Kingdom

Kingdom запрошує дітей віком 5-15 років до літньої денної школи у Кракові!

Ми розробили унікальну програму, кожен день якої присвячений вивченню нової країни! Це повне занурення! Ми вивчаємо культуру, традиції та різні цікавинки кожної країни світу, які не прочитаєш у довіднику. Ми співаємо національні пісні, розучуємо традиційні танці, готуємо улюблені страви, створюємо власні проєкти, побудовані на цікавих фактах та відомостях про країну. 

Кожен день максимально насичений: розвивальні заняття, спілкування з native speakers EN&PL, екскурсії, різноманітні майстер-класи, тематичні квести та ігри, артпікніки, свята і вечірки, а ще гості з країн, які ми вивчаємо!

Зацікавилися? Тоді скоріше реєструйтеся!

Дати: І зміна: 5-30 червня; ІІ зміна: 3-28 липня; ІІІ зміна: 31 липня - 18 серпня.
Графік роботи: пн-пт: 09:00-17:00.
Місце проведення: ul. Gаrbarska, 2, Kraków, Kingdom.
Вікові групи: 5-6 р. 7-9 р. 10-12 р. 13-15 р.
Вартість: 1 день - 200  zl, 10 днів - 1600 zl, 1 зміна - 3000 zl.
У вартість входить 3-разове харчування, всі екскурсії, майстер-класи та інші активності. 
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: + 48 537 562 106.
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

 

LeaderShip Camp

LeaderShip Camp запрошує поринути у вир насиченого та активного відпочинку в Карпатах! Незабутні літні канікули серед мальовничих гір! У нас заплановано 4 зміни табору: дві зміни в липні в місті Татарів і дві зміни в серпні в Яремче.

Перші дві зміни LeaderShip Camp ми проведемо в мальовничому місті Татарів прямо біля річки Прутець. Шум  водоспаду, прогулянки гірськими маршрутами - все те, що так зачаровує в Карпатах! 

На території готелю – великий басейн, альтанки для проведення майстер-класів, зала для активностей в дощову погоду та для наших традиційних кінопоказів, а також поле для активних ігор. Діти проживатимуть у комфортабельних двомісних та тримісних номерах, оснащених усіма зручностями.

Наступні дві зміни LeaderShip Camp ми пропонуємо провести в Яремче. Протягом 12 днів на вашу дитину очікують не тільки активні ігри та відпочинок, але й щоденні English Hours та заняття з новітніх технологій, де діти дізнаються багато нового про можливості штучного інтелекту та як його використовувати в навчанні й творчості. 

Останній місяць літа ми запрошуємо провести в неймовірно затишному готелі WellLаnd в самому серці Яремче. Це місце створене з любов’ю для найкращого відпочинку ваших дітлахів! Готель преміумкласу, сучасні оснащені номери, 2 басейни, футбольне поле, окреме місце під ватру та окрема тераса для ранкової йоги – ми впевнені, що це відпочинок мрії для кожної дитини.

У нашому таборі на вашу дитину чекатимуть: 

Щоденні майстер-класи  Спорт та творчі студії Різноманітні вечірки  Змагання  English Hours Розвивальні ігри та квести  Прогулянки та басейн  Заняття з новітніх технологій Здорове збалансоване харчування

Наші вожаті та керівники табору забезпечать безпеку та комфорт для дітей, тому вони зможуть насолоджуватися кожною хвилиною таборового життя, провести час з користю та весело.

Дати та місця проведення табору:
1 зміна: 1-14 липня Татарів
2 зміна: 16-29 липня Татарів
3 зміна: 1-12 серпня Яремче
4 зміна: 14-25 серпня Яремче
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 544 88 64.
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

 

Uniclub City Camp

Uniclub City Camp – це територія нестандартного цікавого відпочинку для дітей. У нашому таборі зміна триває тиждень і щотижня тематика табору змінюється, зацікавлюючи наших найвибагливіших «маленьких клієнтів». Від трендів ТікТок до дослідження космосу в партнерстві з NASA. Від кулінарних звершень до пригодницьких квестів.

День в таборі – це окрема історія із життя, яку неможливо забути. І так щосезону. Один день не схожий на інший, заходи змінюють один другий з дивовижною інтенсивністю, тому нудьгувати не доведеться нікому. Відкриваючи двері Uniclub City Camp, з самого ранку дитина потрапляє в атмосферу пригод і задоволення. Протягом дня діти проводять дослідницьку діяльність, беруть участь в інтерактивах, знімають та професійно монтують власні відеосюжети, розробляють та втілюють в життя модернові проєкти, а також щодня вчаться нового.

Наш девіз – нестандартний підхід до дозвілля. Будь-яку буденну справу ми робимо цікавою для дитини. День в таборі розписаний похвилинно, для того, щоб відволікти дитину від «сидіння в гаджетах». Проєктна діяльність поєднується з активними розвагами та пікніками на свіжому повітрі, квестами та тематичними вечірками, екскурсіями та майстер-класами. Немає нічого кращого, ніж провести хоч одну зміну в нашому таборі та отримати справжні незабутні емоції.

Дати: упродовж усього літа.
Місце проведення: Київ, вул. Левка Лук'яненко, 9.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 098 055 28 11.
Детальніше про Uniclub City Camp читайте тут

 

Summer camps з ACE School

З 31 липня по 18 серпня запрошуємо діток 0-5 класів провести час у Summer camps з ACE School. Зроби своє літо корисним, веселим та без гаджетів! Вечірка в басейні в кожній зміні!

Пропонуємо три зміни:

1 зміна: Туристичний табір (31 липня – 4 серпня). Подобається подорожувати, відкривати нові цікаві місцини, досліджувати навколишній світ? Тоді ВПЕРЕД у захопливу подорож із досвідченим туристом та друзями.

2 зміна: Engineering camp (7 серпня – 11 серпня).

Запрошуємо втілити в життя цікавий проєкт своїми руками! Майстерня для випилювання та конструктори Lego вже чекають юних інженерів.

3 зміна: Science camp (14 – 18 серпня). Юні науковці, вас запрошує у таємничий світ науки Професор Хамелеон, дуже веселий та креативний викладач Science та хімії! Досліди та відкриття, перетворення та здивування у компанії друзів, що може бути краще? 

У програмі таборів обов'язково:

нові знайомства; подорожі та прогулянки на свіжому повітрі; тематичні заняття; ігри з водою та відвідування басейну; цікаві майстер-класи; командні, настільні ігри, заплутані квести; і як без тематичної завершальної вечірки.

Вартість участі:

4 500 грн за одну зміну; 8 000 грн за дві зміни; 12 000 грн за три зміни.

У вартість входять корисні перекуси, фрукти, чай та печиво. Обіди та полуденки – додаткова опція, замовляється та сплачується окремо.

Запрошуємо до пригод разом з ACE team!

Дати проведення: 31 липня – 18 серпня.
Діти можуть перебувати в таборі з 9:00 до 18:00.
Місце проведення: Київ, вул. Гуляницького, 35.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 460 10 64.
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

 

Літня школа в Закопане від Kingdom

Запрошуємо дітей віком 8-17 років до Kingdom Summer School Zakopane 2023

Це буде найкрутіше літо, яке запам’ятають ваші діти!

У програмі:

проживання у комфортабельному пансіонаті у підніжжі Татр; інтерактивні заняття PL&EN; дивовижні екскурсії та походи в гори; тематичні квести та командні ігри; квести та різноманітні екскурсії; пленери та творчі майстер-класи; ватри під зоряним небом.

Діти мешкатимуть у комфортабельних номерах на 2, 3 та 4 особи. Триразове харчування включено! У пансіонаті є чудові ігрові кімнати та басейн, а на подвір'ї власна зелена зона та спортивний майданчик. Не більше 12 дітей в групі + 2 педагоги.

У вартість входить: проживання в пансіонаті, 3-разове харчування, заняття, екскурсії та майстер-класи, супровід від кваліфікованих викладачів.

У вартість НЕ входить: трансфер (Краків-Закопане-Краків), яккккий організовує школа. У дітей будуть власні витрати – сувеніри, снеки та інше.

Дати: 13 - 21 липня, 8 - 16 серпня.
Місце проведення: Zakopane, пансіонат Stasinda Bukowina Tatrzańska.
Вікові групи: 8-10 р., 11-13 р., 14-17 р.
Вартість за 1 зміну: 2750 zl.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: + 48 537 562 106.
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

 

Найвисокогірніший табір в Україні «Пізнай скарби своєї Батьківщини»

Квінта вирушає в літню мандрівку і запрошує всіх, хто поділяє наші цінності, в Карпати! 

Компанія: до 10 учасників

Вік: 10-15 років

Проживання: котедж серед синіх гір, 2-3-місні номери, гаряча вода, усі зручності

Харчування: три основні прийоми їжі та перекуси

Програма: пізнай скарби своєї Батьківщини

Досліджуємо геологію, флору та фауну Карпат

Навчаємося:

Орієнтуватися на місцевості, виживати в складних умовах, надавати першу медичну допомогу, готувати страви закарпатської кухні, розбиратися в лікарських рослинах, ягодах, грибах.

Розважаємося: ігри, вечорниці, чани, кінопокази, творчі майстерки

Оздоровлення:

Та там таке повітря що хоч на хліб намазуй! Вода з гірських джерел! Молоко з полонини! Ягоди з лісу! Гуляти стежками, милуватися сходом сонця, спілкуватися з однолітками! Без шуму, гаму, метушні та муштри.

 Безпека:

Постійний супровід досвідченого туриста, вчителя історії та географії в школі Квінта. Супровід професійних рятувальників полонини Драгобрат. Територія, де не лунають повітряні тривоги.

Виїзд:

Організованою групою з Києва. Є можливість долучитися до групи у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Львові, Івано-Франківську. Також варіантом є індивідуальна зустріч в смт Ясіня.

Дати проведення: 

15 – 24 липня; 28 липня – 6 серпня; 9 – 18 серпня; 21 – 30 серпня.

Місце проведення: Закарпатська область, Рахівський район, смт Ясіня, полонина Драгобрат. 
Вартість: 12 000 грн. Трансфер до смт Ясіня у вартість не входить.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 068 726 25 46.
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

 

Подорож навколо світу

Українська школа вільних наук (Ulas School) організовує міський денний табір «Подорож навколо світу» для дітей від 5 до 12 років. Табір буде відбуватися з липня по серпень 2023 року. 

Ідея табору – це подорож, під час якої діти дізнаються все про країну, куди подорожують, вивчають базовий набір слів та фраз, грають у ігри та готують страви, співають пісні та слухають музику цієї країни. Протягом подорожі дітей чекає багато сюрпризів та бонусів, про які ми не хотіли б розказувати наперед. 

Дати проведення: 3 липня – 11 серпня.
Діти можуть перебувати в таборі з 9:00 до 18:30.
Місце проведення: Київ, Поділ, вул. Турівська, 12.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 099 233 17 30
Деталі й реєстрацію на табір знайдете тут

{{read_more|Читайте також| 5965, 5922}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: