Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про приватні школи, що запрошують учнів до себе на навчання на наступний навчальний рік. Тож пропонуємо вам ознайомитися з добіркою різноманітних навчальних закладів, де ваша дитина отримає ґрунтовні знання й проведе незабутні роки свого життя.

Європейський колегіум

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
Складно спрогнозувати бодай щось в умовах війни. Наразі абітурієнтів менше, але ті родини, які планують вступати в перший клас на наступний академічний рік, вже розуміють всі ризики і визначилися, що навчатимуться в Києві попри все. Цієї визначеності не було під час минулої вступної кампанії, оскільки всі сподівалися, що до осені війна закінчиться. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Ми надаємо перевагу спілкуванню з кожною родиною індивідуально, тому не практикуємо дні відкритих дверей, а проводимо екскурсії окремо для кожної родини.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Так, збільшилася на 25%.

Чи є пільги?
У нас збереглася мотиваційна система для учнів. Ми і надалі надаємо знижки учням, які виграють олімпіади та конкурси. Збереглася система лояльності для других дітей наших клієнтів, а також ми надаємо знижки дітям, чиї батьки є учасниками бойових дій.

Розташування: м. Київ, вул. Михайла Максимовича 28,в.
Номер телефону: (044) 229-97-20.
Детальніше про школу тут

 

Школа Довкола

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
Школа Довкола вже розпочала набір учнів на 2023-2024 навчальний рік. Попри війну, невизначеність, складнощі з будуванням планів, ми вважаємо, що школа є тим острівцем стабільності й нормального життя, яке має зберегтися попри все. Тому ми вже з лютого 2023 року проводимо презентації Школи Довкола для батьків майбутніх школярів, щоб цей вибір був зваженим та усвідомленим. Ми є опорою для батьків, прихистком та світом без війни для втомлених дітей. Тому ми працюємо з вересня 2022 року і плануємо працювати й надалі.
Окрім того, ми вважаємо, що школа має бути логічним та концептуальним продовженням дошкільного періоду дитини, тому наша Школа Довкола органічно продовжує плекати цінності, закладені в дитячому клубі «Пацьорки». Тож насправді пошуки можна починати навіть за кілька років до першого класу: приглядатися, дізнаватися, відвідувати презентації шкіл, звірятися за цінностями. Навіть якщо родина ще не визначилась із місцем розташування школи та місцем свого проживання, відчути, яка школа ближча за цінностями, – важливо.

Школа Довкола – це школа нового формату. Для нас важливо, щоб школа була про майбутнє, а не про минуле. Тому у Школі Довкола ми одразу відмовилися від традиційної класно-урочної системи, закладаємо підвалини персоналізованого навчання, вчимося планувати, застосовувати набуті знання в проєктах, розвиваємо учнівський музичний бенд, вивчаємо історію та природничі науки з першого класу та зрощуємо відповідальних громадян.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Хоч двері Школи Довкола завжди відчинені для родин, що поділяють наші цінності, ми також плануємо ряд реальних та онлайн-зустрічей в нашому просторі, де познайомимо з учителями школи, здобутками її учнів, покажемо на практиці, як відбувається навчання в нас. 

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Розуміючи ситуацію, яка зараз склалася, вартість навчання лишається досить лояльною цього року, а ми зараз працюємо над залученням донорських коштів від міжнародних організацій, щоб утримати теперішню вартість навчання у школі й на наступний рік.

Чи є пільги?
Школа Довкола надає знижки для двох і більше дітей з однієї родини, у випадку оплати за весь рік навчання та випускників нашого садочка «Пацьорки». Зараз ми шукаємо також можливості, щоб забезпечити пільги для дітей ВПО та дітей з родин військовослужбовців, які захищають Україну. Також ми відкриті для дітей з особливими освітніми потребами та маємо успішний досвід інклюзії.

Розташування: Київська область, с. Хотів вул. Богдана Хмельницького 68.
Номер телефону: 097 252 53 00.
Детальніше тут 

 

Family&Friends School

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
Батьки вже активно дзвонять, питають. Тобто ті батьки, які не виїздили, активно шукають, приходять на пробні дні. У нас уже є дітки в 1 клас, які вже підписали договори на наступний рік. Звичайно ті, які будуть повертатися ближче до вересня, будуть цікавитися школою ближче до вересня. Але вже вступна кампанія почалася й зараз досить активно триває.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Дні відкритих дверей не проводимо в школі й не плануємо їх проводити найближчим часом. У нас трохи інший формат. Ми проводимо індивідуальні зустрічі з батьками, тому що дуже важливо, щоб у нас з батьками збігалися цінності як з навчального, так і з виховного процесу. Тому ми з батьками домовляємося про зустріч, вони приходять у зручний для них час, дивляться школу і ставлять запитання. Ми відповідаємо. Якщо теоретична частина в площині цінностей і шкільних процесів збігається, запрошуємо на пробні дні. Три перших пробні дні безоплатні. Якщо все ок, то далі вже приймаємо рішення стосовно подальших кроків.  

Так само в нас немає ніяких вступних тестів для дітей через малі класи з 6-8 дітей. Максимальна кількість дітей в класі для забезпечення якісного навчання – 8. Хтось швидше інформацію сприймає, комусь треба більше часу, тому в нас дітки розділені на деяких предметах по групах і ми займаємося окремо. Навчити ми навчимо, набагато важливіше, щоб ми з батьками однаково бачили освітній процес.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Ціна за навчання в нас не змінилася, ми залишили її такою, як вона й була. У цьому році в нас вартість, як і в минулому, 14 000 грн за так званий абонемент. Тобто в цю суму входить абсолютно все: саме навчання, усе канцелярське приладдя, триразове харчування, гуртки й секції, які є в школі. Тобто батьки раз на місяць сплачують цю суму й більше ні про що не думають, усе інше робить школа. Цьогоріч ми не змінювали вартість через воєнний стан. Наступного року піднімемо до 16 000 грн, оскільки зросли всі ціни. Якщо рахувати, наскільки вони зросли, то треба підіймати набагато вище. Ми прагнемо, щоб якісна освіта була доступною, тому й така вартість.

Чи є пільги?
Пільг, як таких, немає. У нас є знижка для другої дитини в родині, якщо йдуть сиблінги. Є індивідуальні знижки, які обговорюються з батьками напряму. Наприклад, цьогоріч у нас пів школи – це люди, які переїхали до нас з інших міст, тобто це тимчасово переміщені особи. Знижку надавали тим, хто аргументовано про це просив. Тобто через те, що ми школа сімейного формату, то стосунки такі самі: домовитися можна, на зустріч ідемо. Єдині знижки, які прописані в договорі, це знижка на другу дитину й знижка, якщо батьки оплачують відразу за весь рік. Але цьогоріч навіть коли деякі батьки пропонували оплату наперед, я відмовляла, бо часи такі.

Розташування: м. Київ, вул. Академіка Вільямса, 17/11.
Номер телефону: 097 128 38 44.
Детальніше про школу тут 

 

Kids Life School (онлайн-школа)

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
У «КідсЛайф Скул» набір учнів відбувається протягом всього навчального року. Причини цього дуже різні: хтось почав навчатися в школі і щось не підійшло, комусь потрібний більш індивідуальний підхід і все частіше до нас звертаються батьки, які зацікавлені в розвитку емоційного інтелекту, а не лише в набутті академічних знань. Звичайно, найбільший потік учнів – з серпня по жовтень. «КідсЛайф Скул» завжди працює на закриття головних потреб батьків в пошуку гідної освіти для дітей і, звичайно, наша школа направлена на закриття основних потреб дитини як в навчанні, так і особистісному росту. Ми і надалі плануємо надавати батькам і учням ті формати навчання, які закривають їх потреби, таким чином під час війни в нас з’явились нові формати навчання як: академрізниця та вечірній онлайн-екстернат. Новий набір на навчальний рік 2023/24 вже відкритий, в нас вже існують підготовчі класи початкової школи на новий навчальний рік та постійно проходять пробні дні для інших класів на всі форми навчання.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Ми онлайн-ліцей, тому дні відкритих дверей в нас є постійно у вигляді тестових днів або, як ми називаємо їх, Пробні Дні. Це коли дитина та батьки відвідують уроки, тестують навчання, спілкуються з вчителем та бачать, як відбувається реальне онлайн-навчання, в яких програмах відбувається навчання та які платформи ми використовуємо. Так само вся ця інформація є в нас на сайті та закріплена в сторіс інстаграму.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Під час повномасштабної війни ми підняли оплату на 10% з урахуванням підняття цін взагалі по Україні. 

Чи є пільги?
Пільги отримують:
-  діти-сироти чи всиновлені діти – 30%;
-  діти, батьки яких на війні – 50%;
-  брати та сестри дитини, яка в нас навчається, – 5%

Розташування: м. Київ, вул. С. Єсеніна 36.
Номер телефону: 063 125 21 21.
Детальніше про школу тут

 

Академія Школяра

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
У цьому році більше батьків оберуть приватну школу, ніж в 2022 році. Плануємо набрати 2 перших класи. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
День відкритих дверей планується на 18.03.2023 на 11:00. 
Запрошуємо охочих завжди на індивідуальні зустрічі в зручний для батьків час.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
На вересень 2022 року вартість навчання збільшилась на 1000 грн (мінімально). Сама вартість абонемента була низькою. Під час всього навчального року 2022-2023 підвищень вартості не було.

Чи є пільги?
Пільги для навчання є для дітей, хто втратив житло, та вимушені були виїхати за кордон – безоплатне навчання.
Знижки надаємо для тих клієнтів, у кого скрутне фінансове становище. Індивідуальний підхід до фінансових можливостей батьків.

Розташування: м. Київ, вул. Закревського, 34-Е.
Номер телефону: 073 051 79 51.
Детальніше про школу тут 

 

ULAS

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
Ми очікуємо декілька хвиль набору. Основний набір тих батьків, які є вже з нами, зроблять свій вибір вже до кінця березня. Друга хвиля визначиться до кінця навчального року. Буде ще третя – ті, хто зараз ще закордоном, вони будуть визначатися аж до початку навчального року.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Ми плануємо презентації. Звертайтеся до нас і ми повідомимо, коли відбудеться наступна. Крім цього, ми відкриті до показу школи в індивідуальному порядку.

Чи змінилася ціна за навчання під час війни?
Так, змінилася, ми знизили вартість. 

Чи є пільги?
У нас є знижки для дітей військових ЗСУ, на другу дитину та стипендіальна програма для сімей ВПО.

Розташування: м. Київ, вул. Турівська, 12.
Номер телефону: 099 233 17 30.
Детальніше про школу тут 

 

Печерська Міжнародна Школа (PSI)

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24?
Навчальний рік 2022/2023 Печерська Міжнародна Школа (PSI) працює у Варшаві, у сателітному кампусі в партнерстві з Американською Міжнародною школою у Варшаві (ASW), за рішенням Ради Директорів. Щодо навчального року 2023/24, було прийняте рішення про повернення та відновлення роботи PSI у Києві в серпні 2023 року, на що ми всі з нетерпінням чекаємо. 

Уся наша команда прикладає багато зусиль щодо підготовки до нового навчального року. Наші колеги в Києві працюють над підготовкою кампусу до зустрічі учнів – наша ціль зробити школу безпечною відповідно до всіх вимог та забезпечити безперервний комфортний навчальний процес. 

Щодо набору учнів: ми розпочали прийом заявок ще восени 2022 року та наразі отримали чималу кількість аплікацій від родин, які зараз знаходяться як в Україні, так і за кордоном і планують повертатися до України. Ми приймаємо дітей з 3 років до 17 (11 клас). Традиційно, ми розпочинаємо розгляд заявок від нових учнів у лютому, попередньо отримавши відповіді родин, які наразі навчаються у PSI, а цього року – і від родин, які навчалися з нами до початку війни. Ми бачимо, що інтерес до навчання в нашій школі є високим і раді вітати родини, які повернуться, та нових учнів і батьків у нашій багатокультурній шкільній спільноті. 

PSI завжди мав гарну репутацію в Україні та за її межами – ми прагнемо долучитися до відбудови України та продовжувати традиції високоякісної міжнародної освіти в Києві, маючи викладачів із різних країн (США, Великобританії, Австралії та ін.); сучасний навчальний простір та сертифіковане бомбосховище; і найголовніше – ми єдина школа в країні, яка має акредитацію викладати три шкільні освітні програми Міжнародного Бакавлавріату (International Baccalaureatte (IB), а також українську екстернатну програм-. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Обов’язково! Ми плануємо онлайн-захід навесні, оскільки розуміємо що подібний формат буде зручним як для родин, які знаходяться у Києві, так і за межами міста чи країни. Анонс заходу обов’язково з’явиться у наших соціальних мережах та вебсайті. Наша менеджерка із зарахування учнів, Тетяна, завжди рада зустрітись із родинами – відповісти на запитання та допомогти із процесом подання заявки на вступ. Аби сконтактувати із Тетяною, батькам потрібно заповнити коротку форму-запит на зворотній зв’язок на нашій сторінці

Чи змінилася ціна за навчання під час війни?
Наша Рада Директорів наразі розглядає питання вартості навчання в 2023/24 навчальному році. Ми очікуємо рішення до середини лютого 2023 року, проте зараз можемо з впевненістю повідомити, що вартість буде значно нижчою, ніж до початку війни. Питання щодо вартості можна поставити нашій Менеджерці із зарахування Тетяні. 

Чи є пільги?
PSI – неприбуткова організація, тобто ми функціонуємо лише за рахунок сплати за навчання від родин наших учнів. Ми не пропонуємо пільг на навчання. Варто зауважити, що PSI щорічно проводить конкурс на отримання стипендії (безоплатне навчання) серед учнів 7 класу українських державних шкіл. Переможець отримує можливість навчатись у школі з 8 класу та продовжити стипендію до випуску зі школи у разі високих результатів у навчанні та активній участі у житті школи. Деталі щодо подачі заявок на участь у конкурсі ми щорічно розміщуємо на сайті та у соціальних мережах у період з кінця лютого до кінця березня.

Розташування: м. Київ, вул. Віктора Забіли, 7А. 
Детальніше про школу тут 

 

Inventor School

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 
Кожного року батьки починають підбирати навчальний заклад з січня-лютого. Ця тенденція зберігається останні роки. Цей рік не виключення. Тільки вимоги до школи вже інші. Багато батьків цікавиться насамперед безпекою у школі, а вже потім – програмою. 

Прогнози зараз робити непросто. Запити є. Порівнюючи з минулим роком, не так багато, як було. Але є також інтерес від тих, хто зараз не в Україні і вони збираються повертатися. Для цих батьків найскладніше. Зазвичай ми запрошуємо на Дні відкритих дверей. Для батьків, які за кордоном – наявна пропозиція приєднатися онлайн. Щоб не відбувалося, школи продовжують свою роботу: навчають дітей, турбуються про своїх учнів і їх батьків, готуються до нового навчального року. Ми точно стали сильнішими за цей рік. І наші батьки також стали сильнішими. Життя продовжується. І це найголовніше.

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Дні відкритих дверей в Inventor School відбуваються регулярно протягом всього навчального року. А ще ми залюбки проводимо індивідуальні екскурсії. Ми розуміємо, як батькам важливо зараз відчути місце, де їх дитина отримуватиме знання та виховуватиметься. А дітям зрозуміти, чи простір школи надихає на відкриття. Вже у лютому ми плануємо провести не лише Дні відкритих дверей, а й перші заходи для батьків на корисні теми пов’язані із вихованням. Про всі дати та деталі ми оперативно повідомляємо в наших соцмережах та на сайті

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Так, у нас відбулося незначне підвищення ціни. Усе це пов’язано із додатковими неплановими витратами – купівля потужного генератора, аби забезпечувати безперебійне електропостачання, теплопостачання та інтернет у школі. А також через те, що суттєво піднялися комунальні послуги.

Чи є пільги?
У нас діють пільги, пов’язані зі зменшенням оплати за освітні послуги. А також наявний грант на навчання.

Розташування: 10 шкіл по всьому Києву (Печерськ, Позняки, Осокорки, Оболонь, Лівобережна, Солом’янка, Лук’янівка, Нивки, Троєщина).
Номер телефону: (044) 490 9080.
Детальніше про школу тут

 

Інжинірингова школа #brobots

Які ваші прогнози і плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 
Важко зважено спрогнозувати набір цього року. Ми віримо у ЗСУ та нашу перемогу, тому в цілому маємо позитивний настрой. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Найближчим часом ми не плануємо дні відкритих дверей. Загалом ми віддаємо перевагу індивідуальному спілкуванню з нашими потенційними учнями та їх батьками. Ми проводимо ґрунтовну екскурсію синхронізуємось з очікуваннями батьків та учнів та нашими можливостями. Після чого ми пропонуємо пройти перший адаптаційний тиждень за результатами якого школа та батьки приймають рішення, чи продовжуємо ми спільний навчальний процес.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Ми не змінюємо ціну за навчання під час навчального року. Зазвичай зростання ціни між навчальними роками підвищується на 10-15%. Вартість за поточний навчальний рік 2022/23 у порівнянні з 2021/22 зросла з 15 000 до 16 500 на місяць, тобто на 10%.

Чи є пільги?
Є знижки для другої дитини 10%, також можуть бути індивідуальне ціноутворення для дітей, що втратили одного із батьків через війну. Також бувають гранти на навчання від наших друзів та партнерів, що беруть на себе повне чи часткове фінансування навчання для талановитих дітей.

Розташування: м. Київ, Кловський узвіз, 8.
Номер телефону: (044) 300 2735.
Детальніше про школу тут

 

Садочок та школи Malina Kids

Які ваші плани з набору дітей на навчальний рік 2023/24? 
Наразі ми плануємо набір дітей до всіх класів початкової школи. 

Чи плануєте ви дні відкритих дверей?
Плануємо проводити дні відкритих дверей раз на місяць.

Чи змінилася ціна за навчання за час повномасштабної війни?
Ціна до повномасштабної війни була 600 доларів. Після повномасштабного вторгнення ми змінили оплату на гривневу та зафіксували її на позначці 18 000 грн.

Чи є пільги?
Є знижка 1000 гривень для кожної дитини, якщо до нас в школу і садок вже ходить одна дитина з родини.

Розташування: м. Ірпінь, вул. Київська, 66 Б/В; вул. Українська, 14А.
Номер телефону: 096 186 83 86.
Детальніше про школу тут

{{read_more|Читайте також| 5299, 5965}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: