Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про онлайн-школи. В одній з цих шкіл ваша дитина зможе отримати якісні знання, розвине соціальні навички та творчу уяву навіть попри дистанційний формат занять.

КМДШ

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів?

Два типи онлайн-навчання для 1-11 класів.

Екстернат. «Basic» – навчання самостійне, «Basic +» – навчання за допомогою чеклістів, «Play» – навчання на платформі з розробленими уроками й тестовими завданнями, «Play Full», «Play Global». Дистанційне навчання. Учні щодня з понеділка по п'ятницю відвідують уроки онлайн. Заняття з 10:00 до 15:00. Учні  вивчають більшість предметів, а предмети розвиткового та спортивного напрямку виводяться на самостійне вивчення. Куратор супроводжує учнів у навчанні, проводить інтро тижня та аналізуючи відвідування й успішність студентів.

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

Разом з управлінською командою та вчителями ми організовуємо кейс-дні до різних історичних подій або міжнародних свят, роблячи також фокус на патріотичному вихованні учнів та їх обізнаності в сучасній історії; протягом навчального року діти мають рефлексії в межах класу для того, щоб ближче познайомитися та порозумітися – ми прагнемо створити безпечний простір довіри для кожного учня. В умовах онлайну дуже важливо тримати руку на пульсі та простежувати емоційний стан дітей.

Як ви контролюєте якість навчання?

Учителі КМДШ онлайн креативні та творчі,  щоб учням цікавіше було навчатись, використовують різноманітні онлайн-платформи. Вчителі не просто опановують новітні ресурси, а й активно використовують їх. Пам'ятаємо, що діти люблять все нове, те що ще не використовувалось, де можна себе проявити, тому це дає вау-ефект. Окремо хочемо виділити проєктну роботу, під час неї учні застосовують всі набуті знання. Проєкт дає змогу як розкритись дитині, так і перевірити глибину та ширину отриманих знань. 

Чи є діти, яким не підходить онлайн-навчання? Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

Є діти, яким не підходить офлайн-навчання, іншим не рекомендовано навчання онлайн. Все залежить від індивідуальних особливостей дитини. На екстернатну форму навчання ми беремо усіх охочих. А для дистанційного навчання маємо процедуру: пробні дні. Під час яких родини знайомляться з нашими підходами, а ми – з дитиною. За результатами пробних днів ми визначаємо, чи варто пропонувати дитині тестування. Тестування проводиться не для того, щоб відсіяти, а для того, щоб спланувати траєкторію навчання учня. 

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 0800 332 407.
Детальніше про школу читайте тут

 

Unicorn School

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів?

Дистанційне навчання, з 5 по 11 класи. Від 1999 грн (залежно від наповнення пакетів).

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

Маємо регулярні заходи з соціалізації, де діти  розмовляють на сучасні, цікаві та філософські теми й висловлюють свої думки. Беруть участь у квізах, вікторинах та виконують творчі завдання, об’єднавшись у команди.

Як ви контролюєте якість навчання?

Наша платформа відстежує абсолютно всю інформацію щодо навчання (час, ефективність тощо), відтак ми розуміємо що краще подобається дитині, які є здібності, до якого предмету і яка загальна успішність у відсотках. Також маємо творчі завдання із детальним відгуком від вчителів. За потреби є можливість взяти додаткові заняття.

Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

Unicorn School дає змогу навчатися всім дітям.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 073 797 89 39.
Детальніше про школу читайте тут

 

Онлайн-школа Олени Вєдєрнікової

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання?

В Онлайн-школі Олени Вєдєрнікової пропонується три пакети:

1) Пакет «Атестація» (Екстернат) – 1000 грн/місяць. Для тих, хто навчається самостійно, але хоче виконати державні підсумкові роботи та отримати атестат державного зразка. Пакет передбачає: 

самостійне опрацювання програми; піврічна та річна атестація в дистанційному онлайн-форматі; перевірка діагностичної роботи; атестат державного зразка.

2) Пакет «Самоопрацювання» (Домашнє навчання) – 3850 грн/міс. Для тих, хто проживає в Україні або за її межами, воліє навчатися самостійно, але кому важливо отримати український атестат. 

Пакет передбачає:

державна атестація учнів, які перебувають на домашньому навчанні; календарне планування та матеріали; контрольні роботи; дві діагностичні роботи: піврічна й річна.

3) Пакет «Повний Онлайн» (щоденне навчання в прямому ефірі) – 5500 грн/місяць.  Пакет передбачає:

чіткий розклад ПН – ПТ по 4 уроки на день; перша або друга зміна на вибір; посилена англійська мова та математика; до 10 дітей у групах; інтерактивні домашні завдання; діагностичні й атестаційні роботи; ліцензія 1-12 кл.; безплатний пробний день.

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

У нас в онлайні є 13 гуртків: швидкочитання, рукоділля, fun-up фітнес, малювання, фінансова грамотність, English Speaking Сlub, програмування Scratch, логіка, історія&географія, нейробіка, ментальна арифметика, шахи.  Усі педагоги проводять заняття на основі сучасних технологій, аби весь запозичений досвід можна було використати у реальному житті.

Як ви контролюєте якість навчання?

Якість навчання ми контролюємо написанням тестових та діагностичних робіт. Проводимо тематичні тижні, залучаємо дітей до проєктного навчання тощо. Домашні завдання та оцінки виставляються в електронному щоденнику, тож батьки можуть моніторити рівень знань дитини. Учителі завжди на зв'язку, допомагають з домашніми завданнями.

Чи є діти, яким не підходить онлайн-навчання? 

Бувають діти, яким не підходить онлайн-навчання, але вчителі Приватної школи Олени Вєдєрнікової намагаються знайти ключик до кожної дитини та заохотити до цікавого навчання.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 096 102 60 32.
Детальніше про школу читайте тут

 

Ліцей Kebeta online

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів?

ЛІЦЕЙ «КЕБЕТА ОНЛАЙН» для учнів 1–11 класів.

KEBETA LIFE

Живий формат. Для тих учнів, які хочуть відвідувати уроки онлайн «наживо», навчання проходить за стабільним графіком. Вартість 8000 грн/міс.

KEBETA PRIME

Індивідуальний формат навчання School Buddy (куратор) разом з учнем визначають фокус уваги і складають адаптивний графік дедлайнів, враховуючи країну проживання та зручність часу навчання. Вартість 6000 грн/міс.

Екстернат з можливістю отримання документа про освіту державного зразка.

Вартість 6000 грн/навчальний рік (10 місяців).

 Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання?

Інтегровані уроки Проєктна діяльність Шкільне самоврядування Розмовні клуби з native speakers (англійською) Клуби та курси на базі нашого ліцею 

Як ви контролюєте якість навчання? 

School buddy (куратор) моніторить рівень знань дитини, спираючись на онлайн-журнал та коментарі вчителів. У разі погіршення академічної успішності – зʼясовуємо причину та допомагаємо дитині налагодити навчальний процес. Шкільний психолог систематично проводить зустрічі, на яких вчить учнів відстежувати свої емоції та керувати ними. Профорієнтаційні заняття допомагають дітям віднайти свої сильні сторони та зʼясувати, як саме здобуті знання у школі можна застосовувати на практиці. 

Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

Ми проводимо бесіду з учнем та батьками, щоб визначити освітню траєкторію учня та обрати для нього оптимальний формат навчання. Перед цим учні проходять тестування, щоб зʼясувати, чи підходить йому навчання онлайн.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 093 040 02 59.
Детальніше про школу читайте тут

 

KidsLifeSchool

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів?

Зараз у нас 8 форматів навчання: 

Онлайн Живий Формат  Онлайн Вечірній Екстернат  Підготовка до школи Екстернат 2в1 Базова Дистанційка  Академрізниця з КЛС  Атестація Індивідуальне Навчання 

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

Ми як ніхто інший розуміємо, наскільки важливою є соціалізація, особливо для учнів онлайн-школи. Саме тому ми як школа закриваємо основні потреби в навчанні, а батькам радимо офлайн-заходи для балансу в онлайн-форматі. 

Ми рівноцінно розвиваємо IQ та EQ. Уміння комунікувати, вибудовувати здорові відносини, захищати власні кордони тощо – усе це ознака розвиненого емоційного інтелекту, який є основою навчання в КідсЛайфСкул. Саме завдяки цьому нам вдається не тільки закохувати дітей у навчання, а й виховувати щасливих та самодостатніх особистостей. Будь-які заняття в КЛС – це завжди діалог.

А під час канікул ми регулярно для наших учнів організовуємо різноманітні табори, курси, онлайн-івенти та тематичні вечірки. 

Як ви контролюєте якість навчання?

Ставлення дитини до навчання є дуже важливою складовою успішності дитини в навчанні. Тому для того, щоб якісно навчати, потрібно спершу закохати дитину в сам процес навчання. Дитина має розуміти, для чого їй взагалі навчатися, вона має вміти розуміти свої бажання, обирати цілі та використовувати знання як інструмент для досягнення цих цілей. Також покращенню якості навчання сприяють:

комфортне навчальне середовище; індивідуальний підхід; помірне навантаження.

Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

КідсЛайфСкул радо вітає всіх охочих навчатися з нами!

У нас немає відбору або чогось подібного, адже наша мета – це виховати щасливих, збалансованих та самодостатніх особистостей, а цього заслуговує кожна дитина. Ми не боїмося «незручних» дітей, що втратили цікавість до навчання, ба більше, ми неймовірно радіємо можливості повернути їм «втрачену любов до навчання».

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 063 125 21 21.
Детальніше про школу читайте тут

 

Unique School Online

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів? 

Ми пропонуємо три варіанти формату онлайн-навчання для 1–5 класів:

Екстернат – самостійне дистанційне навчання. Вартість: 3500 грн/рік Студент самостійно – самостійне навчання на платформі + доступ до онлайн уроків. Вартість: 2000 грн/міс Студент + – дистанційне навчання з доступом до онлайн-уроків, з супроводом ментора та психолога та 12 живими індивідуальними уроками. Вартість: 4800 грн/міс.

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

Умови онлайн-навчання вимагають особливих підходів для соціалізації дітей, і ми пропонуємо різноманітні заходи, щоб підтримати їхню соціальну взаємодію. Наприклад, ми організовуємо віртуальні зустрічі декілька разів на рік, де діти мають можливість спілкуватися, виконувати різні завдання та взаємодіяти в неформальних обставинах. Також ми створюємо онлайн-курси з різних напрямків, які допомагають дітям знайти спільні інтереси та взаємодіяти з однолітками.

Як ви контролюєте якість навчання?

Ми контролюємо якість навчання в онлайн-школі за допомогою гейміфікованої платформи та особистих менторів для кожного студента. Гейміфікована платформа надає студентам захопливі інтерактивні завдання та тести, що сприяють активній участі у навчанні. Особисті ментори забезпечують індивідуальну підтримку, відповідають на запитання та оцінюють прогрес студентів. Цей комплексний підхід дозволяє нам забезпечити високу якість навчання, залучаючи студентів до активного навчального процесу. Ми забезпечуємо постійний контроль над прогресом кожного студента, щоб забезпечити їх успішність в онлайн-школі.

Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

Ми беремо всіх охочих до онлайн-навчання, оскільки маємо індивідуальний підхід до кожного учня. Попри те, що деяким дітям може бути складно адаптуватися до онлайн-навчання, ми пропонуємо підтримку та ресурси, щоб допомогти їм у цьому процесі.

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 095 219 73 84 (Ксенія).
Детальніше про школу читайте тут

 

Liko Education Online

Які ви пропонуєте формати онлайн-навчання й для яких класів?

Liko Education Online пропонує великий вибір варіантів навчання: Екстернат, Базовий, Максимум, Live School з онлайн уроками.
Ексклюзивна можливість для старшокласників паралельно здобути другу освіту і сертифікат Аризонського університету, який є партнером Liko Education Online. 
Вартість навчання стартує від 1000 гривень на місяць!

Як ви допомагаєте дітям соціалізуватися в умовах онлайн-навчання? 

Соціалізація в умовах навчання онлайн проводиться через різноманітні тематичні дні, свята, квести, екскурсії та таке інше.

Як ви контролюєте якість навчання?

З кожного предмету є консультації, на яких вчитель розбирає основні помилки, які діти зробили під час виконання завдань. 
Кожен місяць куратор надсилає звіт батькам, з оцінками та коментарями вчителів!

Чи є діти, яким не підходить онлайн-навчання? Ви берете всіх охочих чи є якийсь відбір?

Якщо за перший місяць ми бачимо, що онлайн навчання не підходить — ми пропонуємо змінити пакет на «синхрон» або ж офлайн Ліко школу!

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 096 328 46 43.
Детальніше про школу читайте тут

Джерело фото Depositphotos

{{read_more|Читайте також| 6062, 6061}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: