Osvitanova.com.ua

Змагання «ЗНО математика BOT Challenge» вже п’ятий рік поспіль заохочує українських школярів покращити свої знання з математики. У 2023 доєдналася рекордна за усі роки його існування кількість учасників з усієї України — 37506.

Перше місце посів Єгор Максимов, учень Херсонського фізико-технічного ліцею, його результат — 3234 балів. Крім нього, призові місця в «ЗНО математика BOT Challenge» 2023 року отримали ще двоє школярів — Ольга Пустякова з Миколаєва з результатом у 3215 балів та також Іван Харківський з Харкова з 3018 балами.   

«В майбутньому я хотів би стати програмістом, тому вирішив спробувати себе в «ЗНО математика BOT Challenge». Найважчим у челенджі було розв’язувати задачі за темами, які я ще не проходив в школі. Тому довелося трохи повчитися самостійно. Але я дуже радий, що це принесло такий крутий результат. Сподіваюсь, це допоможе далі мені при вступі і будуванні кар’єри програміста», — коментує переможець, Єгор Максимов.

За час челенджу учасники розв’язали понад 141 тисячу завдань з математики, а також передивились серію відео з поясненнями складних тем та вебінари про кар’єру в ІТ від практиків з ІТ-компанії SoftServe. При цьому найбільше у челенджі взяло участь учнів з Київської, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. 

Челендж розпочали Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця та ІТ-компанія SoftServe, він триває вже п’ятий рік поспіль. Цьогоріч челендж стартував за 60 днів до початку НМТ та ЗНО на базі телеграм-бота, який дозволяє вирішувати завдання 24/7, 365 днів на рік.

{{read_more|Читайте також| 1743, 2044}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: