Osvitanova.com.ua

З 03 квітня по 31 травня 2023 року Національний банк проводить освітні заходи на тему платіжної безпеки в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству «Шахрай Гудбай». Мета заходів: підвищити рівень знань молоді з платіжної безпеки. Цільовою аудиторією вищезазначених заходів є освітяни, учні та студенти. 

Перелік і характеристики освітніх заходів: 

З 03 квітня до 31 травня 2023 року Національний банк України разом із партнерами проводить Марафон амбасадорів кампанії «Шахрай Гудбай» для педагогів, конкурси для студентів, зокрема «Платіжна безпека в коміксах» та конкурс відеоробіт про платіжне шахрайство PaySafe.

1) Марафон амбасадорів кампанії #ШахрайГудбай – це освітній проєкт для педагогів, які підвищують рівень знань дітей та молоді з платіжної безпеки.

Амбасадори кампанії «Шахрай Гудбай» – це працівники навчальних закладів, які проводять освітні заходи на основі розроблених Національним банком України освітніх матеріалів та протидіють платіжному шахрайству.

Призи для переможців заходів Марафону: п’ять переможців  отримають подарунки від партнерів проєкту – брендовані худі, екосумки, чашки. Навчальні заклади, які представляють амбасадори, отримають кубки переможців та сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн.

2) Конкурс «Платіжна безпека в коміксах» – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють комікс на тему платіжної безпеки за допомогою інструментів на основі штучного інтелекту: чат-боту ChatGPT та генератора зображень Midjourney або Bing Image Creator.

Термін проведення: з 03 квітня до 31 травня 2023 року.

Призи для переможців: переможці конкурсу, які посядуть 1–5 місця, отримають сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн. Переможці конкурсу, які посядуть 6–10 місця, отримають: брендовані худі, екосумки, чашки, блокноти, магніти, наклейки.

3) Конкурс відеоробіт про платіжне шахрайство PaySafe – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють відео на базі поширених сценаріїв платіжного шахрайства. Умови конкурсу: зняти коротке відео (до 5 хв.) за одним із сценаріїв шахрайства.

Термін проведення: з 03 квітня до 31 травня 2023 року.

Призи для переможців: команда, яка посяде 1 місце, отримає один сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 15 000 грн. Всього буде визначено 7 команд переможців. Повний перелік призів зазначено в умовах участі в конкурсі.

Для участі в заходах необхідно зареєструватися.

Форми реєстрації, освітні матеріали для проведення заходів, детальні умови участі в Марафоні та конкурсах – на сайті проєкту: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/.

Учасники Марафону амбасадорів кампанії «Шахрай Гудбай» отримають електронні сертифікати про участь від Національного банку України, а переможці Марафону та конкурсів – цікаві призи.

Офіційна сторінка заходу: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud

{{read_more|Читайте також| 5631, 5661}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: