Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про приватні дитячі садочки Києва та Київської області, що радо приймуть до себе ваших дітей на навчальний рік 2023/24. Тож пропонуємо вам ознайомитися з добіркою різноманітних садків, де ваша дитина здобуде необхідні знання й проведе незабутні дитячі роки, насичене яскравими враженнями.

Садок «Тут ростуть»

Яка місія вашого садка? 

Садок «Тут ростуть» покликаний створити ефективне та комфортне навчальне середовище для максимального розкриття потенціалу кожної дитини. Ми не просто доглядаємо дітей, а цілеспрямовано формуємо навички необхідні для успішної соціальної інтеграції та щасливого життя, спираючись на закони формування поведінки.

За якими методиками працюєте? 

Ми є прихильниками індивідуального вектора у навчанні, тому під кожну дитину і групу створюємо програму згідно з наявними навичками, індивідуальними особливостями дітей та визначених цілей. Розвиток мовлення, мислення, підготовка до школи, навчання музики, шахів, англійської й багато вільної гри. Ми моделюємо навчальні ситуації, спонукаючи дітей до пошуку найкращих варіантів вирішення проблем. Особливу увагу приділяємо розвитку комунікативних навичок та емоційного інтелекту. За необхідності проводимо поведінкову та логопедичну корекцію.Садок є початковою ланкою Київського ліцею «Симфонія» з поглибленим вивченням музики.

Відгук батьків:

Хочу висловити вдячність всім педагогам нашого улюбленого садочка! Богданка завжди із задоволенням біжить туди, зберігає всі історії з вихідних, щоб поділитися із друзями (це дуже важливо для неї), а також із гордістю каже, що за нею всі сумували. Я була дуже здивована, який прогрес у неї у письмі, математиці (їй важко, але вона крокує вперед) і навіть англійська! Навантаження саме таке, з яким вона справляється й не втрачає снагу до занять (чесно кажучи, деколи я пропоную не робити домашнє завдання на вихідних, але завжди чую заперечення, вона робить його із задоволенням). Відвідування бібліотеки, навчання музики, шахам і навіть йога. Неймовірні ігри на вулиці та в класах. Наш садочок був однією із вагомих причин, чому ми повернулися влітку із-за кордону й не пошкодували про це жодної хвилини!

Адреси садочків:

Київ, вул. Митрополита Шептицького, 12 Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 6а

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 094 926 43 23 (вайбер, телеграм)
Детальніше про садок читайте тут

 

Clever kids  

Яка місія вашого садка? 

Програма занять у садку Clever kids – це баланс інтелектуального, творчого, фізичного, емоційного й соціального розвитку. Створено всі умови, які допоможуть розкрити потенціал дитини й закласти в ній основи для формування впевненого, позитивного лідера для самої себе.

Clever-концепція — персоналізована система навчання, в центрі якої лежить глибоке розуміння потреб і розкриття потенціалу дитини. Розуміння, що її інтереси важливіші за будь-які методи й методики, тенденції й тренди в розвитку. 

За якими методиками працюєте? 

Глибоке розуміння вікових особливостей та потреб дітей і передові освітні методики дозволяють нам дати ті знання й навички, що необхідні дитині в конкретний момент часу та допоможуть їй стати великою особистістю, яка вміє вирішувати складні завдання не тільки на іспитах, але й в реальному житті. 

«Лідер в мені» Стівена Кові  STEAM-підхід  Система Монтессорі  Теорія множинного інтелекту Г. Гарднера  Проєкт Mindfullness 

Відгук батьків:

Наш улюблений дитячий садочок! Хочемо подякувати команді Clever Kids  та, особливо, вихователям групи Evreka за любов, турботу та розвиток. Платон ходить сюди 3 роки і любов до садочка за цей час тільки зростає. Головний показник – складно забрати дитину о 19:00 із території садочка додому. Дякуємо директору Людмилі, вихователям, педагогам, логопеду, психологу, кухарям і всім, кого не згадала, за душевність, чуйність, за добру, комфортну роботу. Ми весь рік зі спокійним серцем приводили сина в садочок, не припиняючи радіти та захоплюватися його успіхами! Завжди охайну, задоволену, ситу та щасливу ми забирали дитину додому та готувалися до нового дня у Clever Kids. Щоденний фотозвіт у дитячому щоденнику, погоджене меню, плавання, свята та конференції з батьками наповнювали не лише життя дитини, а й наше. Ви прекрасні! Ви робите важливий внесок у майбутнє нашої країни!

Адреса садка: Київ, пр-т. Героїв Сталінграда, 12Н (Оболонь) 
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 0800 330 810 
Детальніше про садок читайте тут

 

SENSE KIDS 

Яка місія вашого садка? 

SENSE KIDS створено, щоб дарувати дітям щастя та турботу, надавати якісну освіту в умовах психологічного комфорту та ціннісного розвитку особистості.

За якими методиками працюєте? 

Ми знаємо, як розвиваються, сприймають та переробляють інформацію діти. Ми знаємо, що їм потрібно. Навчальна  програма розроблена психологами, педагогами, спеціалістами з раннього розвитку. Програма відповідає державному стандарту про дошкільну освіту «Дитина» та доповнена авторськими курсами, посилена додатковими заняттями в інтелектуальному, художньо-естетичному та фізичному напрямках, щоб заняття та навички відповідали сучасним потребам батьків та дітей.

Ми гарантуємо гармонійний розвиток, тому що все в рівній мірі важливо. Ефективним шляхом всебічного гармонійного розвитку є залученість дитини до зображувальної, музичної, театралізованої, художньо-мовної діяльності. Яка задовольняє гостру потребу дітей у самовираженні і є одним із найулюбленіших занять. 

Відгук батьків: 

Я вдячна SENSE KIDS за любов дитини до розвитку і формування самосвідомості, до формування правил, взаємоповаги, адаптації в соціумі. Дитина знає, чому важливо вчитись. Також за затишок, безпеку та любов. Задоволена роботою викладачів, дуже великий крок в розвитку дитини за пів року. Це місце мрій нашої дитини. Безмежно вдячна SENSE KIDS і школі КМДШ

Адреси садочків: 

Київ, вул. Голосіївська, 13г Київ, вул. Набережно-Рибальська, 5 Київська обл., с. Лебедівка, вул. П. Сагайдачного, 50, КМ Riviera Village 

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 044 334 40 49
Детальніше про садок читайте тут

 

Ключик

Яка місія вашого садка? 

«Ключик» – це сучасний дитячий садочок, де панує атмосфера дружби, добра та взаємоповаги.

Місія нашого садочка – щасливе дитинство та повноцінний розвиток наших вихованців у безпечному та дружньому просторі.

За якими методиками працюєте? 

Ми створили оптимальні умови для всебічного розвитку кожного малюка, розкриття його талантів та гармонійного росту особистості. У садочку ми не просто навчаємось і граємось, але й формуємо навички самообслуговування, етичного спілкування, творчо реалізовуємося, комплексно досліджуємо світ.

Щоб діти зростали здоровими та сильними, ми забезпечили медичний нагляд та щоденні спортивні заняття. Авторська навчальна програма з урахуванням вікових особливостей дітей, щоденні заняття з англійської мови та кваліфіковані педагоги допоможуть задовольнити природну цікавість дитини та закладуть фундамент для подальшої успішності у навчанні.

Відгук батьків:

Ходили до садочка з 2 років, дуже тепла атмосфера, індивідуальний підхід не на словах, а на ділі, дитина й досі впевнена, що дуже талановита, оскільки її починання та натхнення помічали і розвивали вихователі. Ставлення до діток в садочку як до власних, наче в родині. Це дуже важливо, особливо в цей час! Також хочу відзначити смачну та корисну їжу в садку, різнопланові розвивальні заняття, доступні консультації психолога та логопеда. Я особисто рекомендую «Ключик» як заклад із цілісним підходом до виховання та навчання діток!

– Марія Полонська

Адреса садочка: Київ, вул. Академіка Корольова, 2.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 877 62 62
Детальніше про садок читайте тут

 

Спільносад

Яка місія вашого закладу?

Спільносад – місце, де діти мають змогу почувати себе вільними.

Важливо, аби від самого початку життя діти відчували повагу до своєї особистості, свого власного способу мислення та проявів внутрішнього Я. Тому однією з основних місій команди Спільносаду є прагнення дати кожній дитині умови для зміцнення довіри та впевненості в собі.

За якими методиками працюєте?

Освітня програма Спільносаду спирається на педагогічний досвід і традиції країн Північної Європи, Ізраїлю та Нової Зеландії. Навчальна програма враховує вимоги Базового компонента дошкільної освіти України, базується на рекомендаціях альтернативної програми формування культури інженерного мислення в дошкільників «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт» й навчальними цілями інтегрована з освітньою програмою Спільношколи 1-9 класів «5 Keys».

Ця програма спирається на інтегрований підхід в освіті, який передбачає формування уявлень та вмінь дітей у галузях природничих наук, технологій, читання та письма (опрацювання змісту тексту, його розуміння, підготовка руки до письма), інженерії, мистецтва, математики.

Відгук батьків:

Моїй дитині зараз майже три роки, почали ходити в садок трохи раніше. Допомогли м'яко адаптувати. Під час адаптації я була кілька днів по 2-3 години і спостерігала як розмовляють, відповідають,  допомагають. Дуже спокійно, без тиску, без доколупувань. Вихователі дуже класні. Для мене – це сильний контраст в порівнянні з тим, що розповідали подружки про своїх діток у державних закладах. Забираючи дитину, питаю як пройшов день, у відповідь: “дуже хоросенький”

– Анастасія 

Спільносад – один із приватних садочків, що ближче до нашого дому. Є повноцінне харчування, свій ігровий майданчик, цікаві заняття. Відвідування можливе на цілий день або половину. Дитині дуже подобається

– Ольга  

Адреса садочка: Київ, вул. Родини Крістерів, 20д.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 066 110 67 00
Детальніше про садок читайте тут

 

Orange kids space

Яка місія вашого закладу?

Приватний ліцензований садок «Orange Kids Space» працює вже 5 років. 

Місія закладу – допомагати розвиватись дітям в психологічно комфортному середовищі з урахуванням індивідуальних особливостей дитини! Зараз як ніколи, крім академічного, важливий фізичний та психоемоційний розвиток дітей. 

За якими методиками працюєте?

Ми щодня займаємось спортом: джиу-джитсу, футбол, гамак-класи, хореографія, гімнастика. Багато творчих занять. Шахи. Працюємо з психологом. Все це допомагає зняти напругу та почувати себе комфортно.

Відгук батьків:

Другий рік відвідуємо садок Orange Kids Space й хочу залишити свій позитивний відгук про чудовий педагогічний склад центру розвитку. Завжди уважні, знаходять підхід навіть до найбільш закритих дітей, цікаво подають матеріал і чудово готують дітей до школи. Найбільше нам подобаються невеликі групи, так дитині легше контактувати зі всіма, легше відкритися, дитина отримує більше уваги від вихователя. Ми дуже раді, що вибрали саме цей садок

Адреса садочка: Київ, вул. Златоустівська, 34, приміщення 287-288.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 050 381 18 88
Детальніше про садок читайте тут

 

Maple Bear Kyiv

Яка місія вашого закладу?

Місія канадсько-українського садка Maple Bear Kyiv полягає в тому, щоб забезпечити орієнтовану на потреби дитини систему навчання, створити сприятливе освітнє середовище, яке допоможе дітям досягти успіху в житті й навчить вчитися протягом усього життя.


Maple Bear Kyiv є прикладом освітнього закладу, який надає якісну освіту від дошкілля (з двох років) до старшої школи (поки відкриті з 1 по 4 класи). В основі підходу до навчання лежить філософія та найкращі практики канадської освітньої системи. При цьому діти повноцінно вивчають й українську програму.

За якими методиками працюєте?

Діти займаються в нас за двома програмами – канадською Maple Bear та українською «Дитина». Завдяки їх вдалому поєднанню та використанню найкращих підходів та практик канадської освітньої філософії ми виховуємо дітей з глобальним мисленням і усвідомленням своєї національної ідентичності.

Англійською мовою діти вивчають інтегровані предмети Math, Science та Language Art. Заняття з української програми передбачають розвиток мовлення, логіко-математичне мислення, курс «Я у світі», музичні та спортивні заняття.  Навчання реалізовується через активні методи навчання: експерименти, дослідження, проєктну роботу в командах, ігрові практики.

Відгук батьків: 

Maple Bear Kyiv – другий дім для двох наших діток! Ми як батьки розуміємо, що зробили все правильно, коли обрали Maple Bear! І Уля, і Ваня відвідують школу з великим задоволенням. Іван ходить до Preschool і з нетерпінням, як і всі ми, чекає на вступ до першого класу. 

Що ми цінуємо у Maple Bear Kyiv, так це організованість, підтримку дітей у навчальному процесі, підходи до навчання, а також англомовне середовище, в якому дитина знаходиться вже починаючи з садочка.
Кожен вечір по дорозі додому Іван розповідає мені захопливі  історії про свій день у садочку: як вчились писати, читати, робили експерименти, малювали, плавали в басейні, займались у спортивній залі та що смачненького куштували за весь день. 

У цей час я розумію, як важливо, коли дитина проводить свій день у середовищі, в якому стільки різноманітних та цікавих занять. Я бачу його прогрес у навчанні, з кожним днем впевненішою стає англійська, покращується швидкість читання та письма.
Якщо Іван не відвідує садочок, він сумує та питає кожен день, коли повернеться до улюбленої школи Maple Bear, в якій йому цікаво і в якій на нього завжди чекають друзі-одногрупники. 
Ми дуже вдячні кожній людині, яка працює у школі, кожному, хто завжди чує та розуміє нас, батьків. Ми зробили правильний крок вперед до гарного ведмедика, який так тепло нас завжди зустрічає. We love you Maple Bear Kyiv!

– Катерина, мама Уляни (Grade 1) та Івана (Senior Kindergarten)

Адреса садочка: Київ, вул. Є. Чавдар, 11а (Осокорки).
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 095 096 90 75.
Детальніше про садок читайте тут

{{read_more|Читайте також| 5922, 5965}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

 

Поширити у соц. мережах: