Osvitanova.com.ua

День Святого Валентина – свято, яке викликає дуже яскраві, але різноманітні емоції. Хто в парі – насолоджується одне одним та своїм коханням, хто самотній – проводить день як звичайний рутинний або ж взагалі (о, ні!) дратується від виду квітів або закоханий парочок.

Але для тих, у кого серце вільне, у мене є гарна новина. Вже через хвилину, годину або через місяць ви можете закохатися! Коли – визначить лише доля, а от у кого – вирішите ви.

А ми вам спробуємо допомогти. З одним кандидатом, так точно 😊.

Перевірте, чи вам підходить вчитель або вчителька для серйозних взаємовідносин, за допомогою наших підказок. Отже, п’ять плюсів стосунків з учителем (з малеееесенькими підводними каменями):

1. Вчителі люблять дітей

Плюс: Ну хто би не мріяв, аби їхня друга половинка хотіла мати дітей, любила їх, мала досвід спілкування та виховання. Ну просто солодкий сон! Педагог чи педагогиня в сім’ї – це чудова можливість застосувати всі навички його педагогічної майстерності на власних дітях: навчити їх вчитися, мислити, комунікувати, поважати і приймати, застосовувати стандартні знання в нестандартних ситуаціях, отримувати насолоду від процесу пізнання і саморозвитку.

Підводний камінь: Чи чули ви колись вислів «Чоботар без чобіт»? Інколи обставини складаються так, що навіть найбільшим професіоналам своєї справи буває складно реалізувати свої таланти в приватному житті. Так буває, це нормально. Адже на роботі людина будує свою поведінку з позиції розуму, а вдома – з позиції серця.

2. Дуже відповідальні

Плюс: Як добре, коли у стосунках ви можете повністю покластись на партнера: довіритись йому, бути впевненим в ньому та у ваших взаєминах, знати, що він дотримається свого слова та візьме відповідальність за будь-які свої вчинки та ситуації. Бути в парі з відповідальною людиною, якій небайдужа її сім’я – це бути впевненим в стабільності та міцності цієї сім’ї.

Підводний камінь: Відповідальна людина завжди буде вимагати відповідального ставлення до себе. Тому, якщо ви полюбляєте час від часу щось пообіцяти щось і не виконати або перекладати відповідальність за свої проблеми на інших людей – стосунки з учителем вам не підійдуть.

3. Безкоштовні репетитори для власних дітей

Плюс: Тут слова зайві, все зрозуміло. Навіщо купувати додаткові заняття, відвідувати курси, тренінги з певного предмета для своїх дітей, якщо у тебе вдома є персональний репетитор, який не тільки навчить ваше чадо всьому, що знає сам, вкладе в нього душу, та ще і не візьме за це гроші. Чим не мрія?

Підводний камінь: Психологам заборонено надавати консультації родичам та друзям, так само як хірургам – оперувати. Тому варіант, коли мама чи тато є персональним репетитором для дітей – не завжди вдалий. Адже в школі він навчає чужих дітей, тому може бути менш упередженим, ніж до власних.

4. Завжди займаються саморозвитком

Плюс: Вчитель – це та професія, яка, напевно, передбачає найбільше роботи над собою під час життя. Адже найкраще навчити може лише той, хто вміє та бажає вчитись сам. Вчитель – завжди на хвилі трендів, тому що багато спілкується з молоддю: знає новинки техніки, інновації, цікаві місця, вміє підтримати розмову. З таким партнером вам точно не буде сумно!

Підводний камінь: Консерваторам у парі з учителем не місце. Жага до нових знань буде стимулом до руху пари, і той, хто не готовий рухатись з відповідною швидкістю, буде змушений «зійти з дистанції»

5. Гарні оратори

Плюс: В компанії друзів, на сімейних вечірках або на ділових  заходах ви будете пишатись своєю половинкою. У вчителів, як правило, гарно підвішений язик, вони володіють навичками переконання, а отже, вміють впливати на людей. Бути в парі з такими людьми різноманітно та захопливо: як читати цікаву книгу або дивитись улюблений фільм.

Підводний камінь:

Бути в центрі уваги – це не завжди легко. Ваш обранець чи обраниця може настільки насититись спілкуванням з публікою, що йому (їй) просто не вистачить часу на спілкування з вами. До того ж талановиті оратори притягують людей. Для ревнивих – складний варіант стосунків.

Отже, ми дали вам «дорожню карту» можливих варіантів розвитку взаємин з учителем, якщо Купідон поцілить у ваші серця. Вчителі – це неймовірні люди у всіх сферах роботи та життя. Але пам’ятайте, що вчитель – це більше про покликання серця, а не про професію, і обирати собі в коханого чи кохану учителя – це теж має бути рішення серця.

Дисклеймер: Матеріал має напівжартівливий характер і жодним чином не претендує на експертність у сфері взаємовідносин. Також звертаємо вашу увагу на те, що дана стаття розрахована на дорослу аудиторію.

Титульне фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: