Osvitanova.com.ua

Рюкзак у садочок – найважливіший дитячий аксесуар. Він має визначну місію: допомагати дитині у всіх буденних справах, викликати позитивні емоції та стильно прикрашати повсякденний лук. Рюкзак дарує свободу рукам та можливість мати під рукою усе необхідне. Далі поради щодо вибору дитячих рюкзаків для садочка, прескул та першого класу.

Це так важливо для дошкільнят: усюди брати з собою улюблену іграшку, дещо смачненьке та оберемок канцтоварів для творчості.

Дитячий рюкзак має бути по-справжньому особливим. Адже він завжди буде поруч з дитиною, проводячи багато часу у неї на плечах.

Які особливості притаманні бездоганному рюкзаку для дошкільняти

Висока якість. Зносостійкі матеріали, надійні застібки, міцна підкладка. Рюкзаки для садочка Kite Kids виконані з найкращих матеріалів: легеньких та міцних на розрив. Кольори довго зберігають свою яскравість: не вигоряють на сонці та не піддаються впливу погодних умов. Комфортна конструкція. Ущільнена спинка, м’які лямки та наявність нагрудного ремінця: три найголовніші характеристики зручності. Легенька вага. Для дітей дошкільного віку мегаважливо, щоб рюкзак був суперлегеньким. Аксесуар не має перевантажувати спину і плечі дитини, а лише дарувати радість і легкість. Яскравий дизайн. Дітлахи обожнюють рюкзаки з цікавинками. Барвисті малюнки, об’ємні деталі, фактурний декор: дошкільні рюкзаки Kite Kids мають приголомшливий зовнішній вигляд, від якого діти будуть у захваті. Світловідбивні елементи. Це ніби і невеличкі, але дуже важливі деталі. Завдяки наявності світловідбивачів, дитина стає видимою для водіїв у темну пору доби. А це – базова вимога безпеки. Продуманий внутрішній простір. Місткі відділення та зручні кишеньки дозволяють тримати речі в порядку.
 

Kite – це здорові спинки ваших дітей, зручність в користуванні і відповідні до вподобань сучасних дітей дизайни.

Модель 538XXS: майже невагома. Дуже легенький наплічник для діток від 2 років. Він має компактний розмір та важить усього 150 г. Найкращий кандидат на посаду найпершого аксесуара малюка. Представлений у яскравих дизайнах для хлопчиків та дівчаток. Чудовий варіант для прогулянок та веселих ігор. Подарує дитині море позитивних емоцій.

Модель 573XS: оригінальна та суперзручна. Незвичайний стильний дизайн ефектно доповнює ергономічну конструкцію. Ущільнена спинка доповнена інноваційною суперм'якою сіточкою starmesh, яка не створює парникового ефекту. М’які широкі лямки та нагрудний ремінь дарують відчуття комфорту. Трендовий дизайн стильно доповнить повсякденний образ. З таким рюкзачком зручно ходити будь-куди: на прогулянки та додаткові заняття.

Модель 559XS: ергономічна та містка. Цей рюкзачок призначений для дітлахів від 4 років. Він має ергономічну конструкцію з ущільненою спинкою, яка дихає, широкими лямками та нагрудним ременем. Для максимальної зручності – безліч різноманітних кишеньок. Ця модель буде корисною і вихованцям дитячого садочку, і молодшим школярам як додатковий рюкзак для гуртків та секцій.

Щоб обрати модель, яка сподобалась, переходьте на сайт компанії Kite .

Поширити у соц. мережах: