Osvitanova.com.ua

Перед новим навчальним роком 2022/23 батьки школярів мають ухвалити надважливе рішення – буде дитина вчитись онлайн чи офлайн, і як не втратити зв’язок з українською системою освіти, якщо дитина зараз за кордоном. Ми в ліцеї Educator спробували максимально охопити запити батьків і запропонували декілька форматів якісної освіти. 
 

Запит 1. Офлайн в столиці

«Ми знаходимось в Києві й хочемо, щоб дитина здобувала якісну освіту в безпечному середовищі в столиці за будь-яких умов, пандемії чи війни, але в офлайн-школі, тому що онлайн їй не підходить»

Питання безпеки безперечно наразі є ключовим при виборі формату навчання для дитини на 2022-2023 навчальний рік. Ліцей Educator на Осокорках продовжує набір в очну школу в Києві. В будівлі школи є сертифіковане ДСНС найпростіше укриття, а навчальний план адаптований до перебування дітей в укритті під час повітряних тривог. 

Найголовнішим є те, що ми маємо план Б та В задля збереження очного навчання у разі загострення воєнної ситуації в столиці. Ліцей має домовленості із готелем та приміщенням для навчання в Ужгороді для екстреної евакуації учнів та команди викладачів ліцею, задля реалізації очного навчання у безпечних умовах.

Навчання дитини в нашій офлайн-школі з наявним укриттям під наглядом досвідченої команди освітян, поки ви на роботі та підтримуєте економіку країни, є переможною стратегією.

Одним із приємних бонусів для наших сімей у співпраці з нами є фіксація оплати навчання у гривні, без прив’язки до курсу.

Вартість навчання в рік становить 214 000 грн, є можливість щомісячної оплати, річний внесок у розмірі 25 000 грн сплачується при підписанні договору. 


Запит 2. Офлайн-навчання за українською програмою за кордоном

«Ми перебуваємо в Україні/іншій країні, але розглядаємо варіант навчання дитини за кордоном за українською програмою до кінця війни»

Воєнний стан змушує шукати нові форми навчання для школярів, одним із таких є українська школа за кордоном. Команда Ліцею Educator продовжує працювати у відкритому у квітні 2022 року кампусі в Бухаресті. Програма кампусу передбачає: навчання, проживання, харчування та дозвілля для учнів. Це чудовий варіант для тих, хто планує перебування дитини за кордоном на наступний навчальний рік.

Цей варіант передбачає декілька опцій:

1. Навчання з проживанням

Ця опція передбачає навчання очно в школі з 9.00 до 18.00, де учні матимуть інтенсиви з основних предметів, організовану самопідготовку, консультації з предметів, спортивні заняття та додаткові клуби за інтересами. Проживання в готелі з закритою територією, що знаходиться поруч зі школою, діти перебуватимуть під наглядом професійної команди тьюторів та викладачів. В ціну також входить 4-разове харчування (сніданок, обід, перекус та вечеря).

Вартість пакета – 1200 євро/міс. + 300 євро одноразовий річний внесок

2. Навчання без проживання

Цей варіант підходить для родин, які наразі перебувають у Бухаресті (чи готові сюди переїхати) та цінують якісну очну освіту. Діти перебуватимуть в школі з 9.00 до 18.00 і навчатимуться за програмою МОН України. В першій половині дня передбачені інтенсиви з основних предметів, після обіду самопідготовка, консультації з предметів, додаткові клуби за інтересами та спортивні заняття. В ціну входить обід та перекус в школі. 

Вартість пакета – 950 євро/місяць + 300 євро одноразовий річний внесок

3. Програма подвійного диплома: український+американський 

Можливість актуальна для учнів 7-11 класів, які планують вступ до університету за кордоном. Мова йде про онлайн-програму від провідного американського університету Arizona State University. Вона дозволяє отримати диплом про середню освіту, точно такий, який видають американським учням школи по завершенню старшої школи. Розклад занять буде встановлено індивідуально залежно від курсів, яку буде обрано для учня. В кожного з курсів різний розклад занять та тривалість залежно від класу та програми.
Вартість програми – 11 500 доларів

Запит 3. Онлайн-навчання в першій половині дня

«Обираємо замість офлайну онлайн-навчання. Але ми весь час на роботі. Як забезпечити ефективність онлайн-навчання дитини, якщо ми пристаємо на ваш онлайн-формат?»

Формат онлайн-навчання є гідним рішенням, зважаючи на ті виклики, які перед нами ставить сьогодення.  Важливо при цьому пам’ятати, що ефективність такого формату навчання залежить від багатьох факторів. Ми робимо все можливе для формування внутрішньої мотивації учнів до навчання завдяки наступним принципам нашої онлайн-школи:

Сталість розкладу

Щоб досягти результату при онлайн-навчанні, учень має відповідально і дисципліновано ставитись до занять. Щоб спростити учню організацію навчання в нашій онлайн-школі ми забезпечуємо сталість розкладу і живих зустрічей з вчителями. Графік, у якому учень самостійно визначає предмет, день і час занять, – анархія і тому не наш вибір.

Живі уроки з викладачем 

Зум-зустрічі з викладачем без можливості переглянути в записі дисциплінують дітей. Згадайте, скільки вебінарів ви самі не переглянули в записі.

Регулярна комунікація школа-родина

Комунікативна складова важлива у будь-якому процесі, в якому ви хочете досягти результату. Важливі точки контролю: Чи дійшов на урок? Чи працював на уроці? Чи виконав домашку? Чи був на консультації? Все це контролює наш освітній менеджер і регулярно надає батькам зворотний зв’язок. Успіхи у формі оцінок батьки простежують в електронному щоденнику за батьківським доступом. 

Психологічна підтримка

Роль психологічної підтримки стала ключовою в освітньому процесі за останні декілька років. Наші психологи підтримують стабільний емоційно-психологічний стан всіх учнів Ліцею Educator і цим також роблять внесок в результативність навчання.

Програма онлайн-школи проходить з 9.00 до 16.00. Набираємо дітей у 2-11 класи. В класі до 10 учнів. Учні поглиблено вивчають 9 основних предметів – математика, українська мова та література, англійська мова, історія, хімія, біологія, фізика, географія, інформатика). Інші предмети учні проходять курсами (основи здоров’я, громадянська освіта, мистецтво), які оцінюються через альтернативні форми контролю. Учні отримують атестат державного зразка про повну загальну середню освіту після закінчення школи.

Вартість пакета – 220 євро/міс. +7 000 грн

Запит 4. Онлайн-навчання в другій половині дня або у зручний для дитини час

«Моя дитина знаходиться за кордоном (Німеччина, Угорщина, Польща, Велика Британія та ін.) і мусить відвідувати локальну школу. Ми не хочемо, щоб дитина втрачала зв’язок з українською освітою, бо плануємо повернутись, і розглядаємо варіант навчання за українською програмою у другій половині дня»

Для батьків з таким запитом ми пропонуємо два варіанти. Навчання в нашій онлайн-школі в другу половину дня або екстернат.

Перший варіант дуже сподобався нашим сім’ям, які вимушено виїхали за кордон у кінці лютого. Навантаження розподілено оптимально, враховуючи потребу вивчати базові предмети: математика, українська мова, історія, англійська, біологія, хімія, географія, фізика. Навантаження було помірним, особливе задоволення, за відгуками наших учнів, приносило спілкування з однокласниками, які опинились у схожій ситуації. 

Були випадки, коли час зайнятості у локальній школі був значним і учень фізично не встигав відвідувати заняття у другу половину дня. У такому випадку ми пропонуємо другий варіант – екстернат. Це така система, яка дозволяє учневі проходити програму самостійно у власному темпі, орієнтуючись на дедлайни по написанню контрольних робіт. За потреби можна звертаючись додатково за консультаціями до викладачів. Формат, звісно, не з простих, тому наш освітній менеджер допомагає слідувати графіку через власну систему нагадувань.

Вартість форматів:

- друга зміна 220 євро/міс + 7000 грн річний внесок;

- екстернат 10 000 грн/рік + окремо консультації з викладачами за потребою.

Познайомитись з нами ближче можна 20 серпня на події «Family Day 2.0: Знайомство зі школою» у нас в школі.


Якщо залишились неохоплені запити чи питання, дзвоніть нам, чи пишіть в Телеграм за тел. +380 93 215 8563 або на пошту educator9955@gmail.com або заповнюйте форму  https://forms.gle/Qmr9n3A2V6UP9dwR9  і ми з вами зв’яжемось.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 
 

Поширити у соц. мережах: